Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати капустяний пиріг з лаваша?
Лаваш дуже виручить, якщо немає під рукою листкового тіста, а потрібно щось спекти. Начинку для пирогів можна робити абсолютно будь - м'ясну, з риби і рису, овочеві, з грибами і так далі.
Що знадобиться для приготування

Упаковка тонкого лаваша (три аркуші)
Приблизно половина кілограма квашеної капусти
Чотири яйця
Склянку молока
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

З капусти віджати сік. Розігріти в сковороді олію. Обсмажити капусту до золотистого кольору. В кінці приготування посолити і поперчити.
Для заливки молоко збити з яйцями, за смаком приправити сіллю і перцем.
На деко викласти перший лист лаваша так, щоб краї звисали з бортів форми. Викласти на лаваш частину начинки. Наступний лист лавашу розриваємо на дві частини. Кожну з цих частин занурюємо в миску з заливкою, намагаючись повністю змочити лаваш. Викладаємо в довільному порядку, не розправляючи, на капусту. Кладемо наступний шар начинки і знову лист лавашу рвемо на шматочки, занурюємо в заливку і укладаємо на начинку. Так повторюємо поки не закінчиться капуста і лаваш. Верхній шар робимо з лаваша, який звисав з бортів форми (загортаємо його наверх). Поливаємо заливкою, випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Просмотров: 482
Категория: Рецепти |
| Теги: лаваша, лаваш

Рекомендовані рецепти:

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Здобні рогалики з какао
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Домашні чебуреки
Лимонно-горіхові млинці
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: