Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати капустяний пиріг з лаваша?
Лаваш дуже виручить, якщо немає під рукою листкового тіста, а потрібно щось спекти. Начинку для пирогів можна робити абсолютно будь - м'ясну, з риби і рису, овочеві, з грибами і так далі. Що знадобиться для приготування Упаковка тонкого лаваша (три аркуші) Приблизно половина кілограма квашеної капусти Чотири яйця Склянку молока Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування З капусти віджати сік. Розігріти в сковороді олію. Обсмажити капусту до золотистого кольору. В кінці приготування посолити і поперчити. Для заливки молоко збити з яйцями, за смаком приправити сіллю і перцем. На деко викласти перший лист лаваша так, щоб краї звисали з бортів форми. Викласти на лаваш частину начинки. Наступний лист лавашу розриваємо на дві частини. Кожну з цих частин занурюємо в миску з заливкою, намагаючись повністю змочити лаваш. Викладаємо в довільному порядку, не розправляючи, на капусту. Кладемо наступний шар начинки і знову лист лавашу рвемо на шматочки, занурюємо в заливку і укладаємо на начинку. Так повторюємо поки не закінчиться капуста і лаваш. Верхній шар робимо з лаваша, який звисав з бортів форми (загортаємо його наверх). Поливаємо заливкою, випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів. | |
Просмотров: 641 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |