Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кабачкову запіканку з томатами?
Легке і ситне блюдо можна приготувати з кабачків. Інгредієнти: Кабачки - один кілограм; Помідори - шість штук; Лук - дві головки; Часник - один зубок; Яйця - чотири штуки; Сир твердий - вісімдесят грамів; Цукор - одна чайна ложка Приправи; Олія оливкова - п'ять столових ложок; Перець і сіль. Процес приготування: Кабачки треба очистити і нарізати на кубики. Цибулю подрібнити і спасерувати, туди ж потім треба покласти і кабачки. Присолити і поперчити і готувати хвилин двадцять, вогонь повинен бути середнім. Після цього кабачки треба перекласти в друшляк, щоб стекла зайва рідина. Окремо треба збити яйця і додати натертий сир, туди ж додати сіль і перець, все перемішати. Форму треба промазати маслом, потім перекласти кабачкову масу, потім поставити в піч для приготування. Форму треба прогріти до ста вісімдесяти градусів і запікати близько тридцяти хвилин. Окремо приготувати томатний соус. Для цього треба помідори натерти на тертці, потім перекласти в сковороду і додати часник, протушкувати хвилин сім, додати сіль і спеції і дати настоятися ще хвилин десять. Подавати запіканку разом з помідорним соусом. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 628 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |