Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачкову запіканку з томатами?
Легке і ситне блюдо можна приготувати з кабачків.
Інгредієнти:
Кабачки - один кілограм;
Помідори - шість штук;
Лук - дві головки;
Часник - один зубок;
Яйця - чотири штуки;
Сир твердий - вісімдесят грамів;
Цукор - одна чайна ложка
Приправи;
Олія оливкова - п'ять столових ложок;
Перець і сіль.

Процес приготування:

Кабачки треба очистити і нарізати на кубики. Цибулю подрібнити і спасерувати, туди ж потім треба покласти і кабачки. Присолити і поперчити і готувати хвилин двадцять, вогонь повинен бути середнім. Після цього кабачки треба перекласти в друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Окремо треба збити яйця і додати натертий сир, туди ж додати сіль і перець, все перемішати.
Форму треба промазати маслом, потім перекласти кабачкову масу, потім поставити в піч для приготування. Форму треба прогріти до ста вісімдесяти градусів і запікати близько тридцяти хвилин.
Окремо приготувати томатний соус. Для цього треба помідори натерти на тертці, потім перекласти в сковороду і додати часник, протушкувати хвилин сім, додати сіль і спеції і дати настоятися ще хвилин десять.

Подавати запіканку разом з помідорним соусом.

Приємного апетиту!
Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, треба

Рекомендовані рецепти:

Чізкейк з літніми ягодами
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Десерт-морозиво
Домашні цукерки з інжиром
Десерт "Халвинка"
Французькі булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: