Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачки з яйцем?
Цей рецепт настільки простий, що напевно простіше вже не буває. І тим не менше, при всій простоті приготування виходить ніжний і смачний гарнір, особливо добре підійде він до птиці або до ґрунтовних м'ясних страв.
Необхідні продукти

Два - три молоденьких кабачка
Два яйця
Трохи рослинного масла
Сіль за смаком
Спеції (чорний мелений перець, базилік, куркума або мелений імбир)

Приготування

Кабачки добре промити під проточною водою, зрізати шкірку не потрібно. Обсушити, нарізати тонкими брусочками або соломкою (якщо є бернеровская терка натерти на ній великою соломкою).
Розігріти в сковорідці олію, викласти кабачки, обсмажувати на середньому вогні до готовності. Приправити спеціями, трохи підсолити.
Збити яйця, можна додати трохи води або молока. Вилити до кабачків, швидко перемішуючи обсмажити до готовності. Посолити за смаком і подавати як гарнір або як самостійне блюдо. За бажанням до кабачків, коли вони майже готові, додається дрібно нарізану ріпчасту цибулю і теж обсмажується, а потім все залити збитими яйцями.
За таким же рецептом можна готувати молоду капусту, тільки шаткувати її не дуже тонко.
Просмотров: 518
Категория: Рецепти |
| Теги: гарнір, добре

Рекомендовані рецепти:

Булочки-рулетики до чаю
Печінковий салат з буряком
Шашлички з індички з беконом
Мафіни з шоколадом
Японський чізкейк
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: