Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати кабачки, фаршировані рисом і базиліком?
В рис, який буде начинкою в кабачках, крім базиліка додається морква, цибуля, спеції - загалом, процес приготування мало відрізняється від начинки з рису і овочів для фаршированого перцю. Що знадобиться для приготування Три кабачка Половина склянки сухого рису Дві цибулини Дві морквини Щіпка куркуми Дві - три столові ложки томатного соусу або кетчупа Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком Пучок свіжого базиліка Приготування Для фарширування краще брати молоді, середньої величини кабачки. Якщо шкірка ніжна і тонка, що її можна не зрізати. Кабачки розрізаємо вздовж навпіл, столовою ложкою вибираємо серединку, робимо човники. В каструльку вливаємо склянку води, засипаємо промитий рис, підсолюємо, варимо до готовності. В кінці приготування додаємо щіпку куркуми для кольору. Цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості. Готовий рис змішуємо з овочами, дрібно нарізаним базиліком, додаємо сіль і перець, спеції до смаку, заправляємо томатним соусом. Підготовленою начинкою фаршируємо кабачки, ставимо їх у розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо півгодини. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 591 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |