Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачки, фаршировані рисом і базиліком?
В рис, який буде начинкою в кабачках, крім базиліка додається морква, цибуля, спеції - загалом, процес приготування мало відрізняється від начинки з рису і овочів для фаршированого перцю.
Що знадобиться для приготування

Три кабачка
Половина склянки сухого рису
Дві цибулини
Дві морквини
Щіпка куркуми
Дві - три столові ложки томатного соусу або кетчупа
Рослинна олія
Сіль і чорний мелений перець, спеції - все за смаком
Пучок свіжого базиліка

Приготування

Для фарширування краще брати молоді, середньої величини кабачки. Якщо шкірка ніжна і тонка, що її можна не зрізати. Кабачки розрізаємо вздовж навпіл, столовою ложкою вибираємо серединку, робимо човники.
В каструльку вливаємо склянку води, засипаємо промитий рис, підсолюємо, варимо до готовності. В кінці приготування додаємо щіпку куркуми для кольору.
Цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м'якості.
Готовий рис змішуємо з овочами, дрібно нарізаним базиліком, додаємо сіль і перець, спеції до смаку, заправляємо томатним соусом.
Підготовленою начинкою фаршируємо кабачки, ставимо їх у розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо півгодини. Приємного апетиту!
Просмотров: 554
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, спеції

Рекомендовані рецепти:

Кекс "Мармурова"
Тістечка до чаю
Картопля в паприці (рецепт)
Салат з оселедцем (рецепт)
Рулет з абрикосовим джемом
Кекс з лимоном і маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: