Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати кабачки, фаршировані овочами і курячим філе?
У сезон свіжих овочів можна готувати кабачки не тільки з традиційної начинкою з рису і м'ясного фаршу. Дуже смачними вони виходять, якщо приготувати начинку з ніжного курячого м'яса і овочів.
Що знадобиться для приготування
Один кабачок
100 грам курячого філе
Дві цибулини
Одна морквина
Одна помидорка
Один солодкий болгарський перець (краще червоного кольору)
Вершкове масло
Сіль за смаком
Каррі за смаком
Свіжа зелень (якщо є)

Приготування

Кабачок розрізаємо уздовж на дві половинки, вибираємо м'якоть з середини так, щоб у нас вийшли човники. Якщо серединка без насіння, то обрану м'якоть дрібно ріжемо.
Куряче філе ріжемо тонкими брусочками і обсмажуємо на сильному вогні у вершковому маслі до рум'яної скоринки.
В іншій сковорідці обсмажуємо овочі. Цибулю дрібно ріжемо, моркву ріжемо кубиками, обсмажуємо і додаємо шматочки болгарського перцю. Солимо за смаком. Можна урізноманітнити начинку, додаючи цвітну капусту, баклажани або цибулю-порей.
Заповнюємо човники з кабачків - вниз куряче м'ясо, зверху овочі і останнім шаром розкладаємо шматочки свіжого помідора. Присипаємо сіллю і каррі, чорним перцем, загортаємо у фольгу і запікаємо на середньому вогні до готовності. по часу це приблизно 30 - 40 хвилин.
Готові кабачки посипати зеленню і подавати з гострим соусом.
Просмотров: 459
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові квадратики
Коктейльне печиво
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Сирні оладки з зеленню
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: