Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яловичину з айвою?
З айвою добре поєднується будь-яке м'ясо, але яловичина виходить особливо ароматною. Після приготування бажано дати страві настоятися - тоді смак буде ще більш насиченим.
Що знадобиться для приготування
600 грам яловичини
Дві великі цибулини
Дві великих айви
Склянку гарячої води
50 грам вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Чайна ложка сухого чебрецю
Пучок кінзи
Приготування

Яловичину нарізати невеликими шматочками, цибулю нарізати дрібними кубиками. У сотейнику або глибокій сковорідці розтопити масло, злегка обсмажити в ньому цибулю. До смаженій цибулі викласти м'ясо, вогонь збільшити, обсмажувати м'ясо хвилин п'ять. Постійно помішуйте, щоб цибуля не пригорів, а м'ясо покрилося рівномірної світлої скоринкою. Воно не повинно бути сильно засмаженим, не випаровуйте з м'яса весь сік.
Зменшіть вогонь до мінімуму, накривайте кришкою і тушкуйте м'ясо у власному соку приблизно годину.
Дві великих айви розріжте на часточки. Серединку прибирайте, шкірку зчищати не потрібно. Додавайте айву до м'яса, посоліть, поперчіть, додайте чайну ложку чебрецю і зелень кінзи. Влийте склянку окропу, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності айви.
На гарнір добре йде білий розсипчастий рис або картопля.
Просмотров: 393
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Салат з авокадо і свіжих печериць
Салат "Сільський"
Спагетті з томатами і рибою
Свинина по-китайськи
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: