Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яловичину з айвою?
З айвою добре поєднується будь-яке м'ясо, але яловичина виходить особливо ароматною. Після приготування бажано дати страві настоятися - тоді смак буде ще більш насиченим. Що знадобиться для приготування 600 грам яловичини Дві великі цибулини Дві великих айви Склянку гарячої води 50 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Чайна ложка сухого чебрецю Пучок кінзи Приготування Яловичину нарізати невеликими шматочками, цибулю нарізати дрібними кубиками. У сотейнику або глибокій сковорідці розтопити масло, злегка обсмажити в ньому цибулю. До смаженій цибулі викласти м'ясо, вогонь збільшити, обсмажувати м'ясо хвилин п'ять. Постійно помішуйте, щоб цибуля не пригорів, а м'ясо покрилося рівномірної світлої скоринкою. Воно не повинно бути сильно засмаженим, не випаровуйте з м'яса весь сік. Зменшіть вогонь до мінімуму, накривайте кришкою і тушкуйте м'ясо у власному соку приблизно годину. Дві великих айви розріжте на часточки. Серединку прибирайте, шкірку зчищати не потрібно. Додавайте айву до м'яса, посоліть, поперчіть, додайте чайну ложку чебрецю і зелень кінзи. Влийте склянку окропу, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності айви. На гарнір добре йде білий розсипчастий рис або картопля. | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |