Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яловичину по-шотландськи?
М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже соковитим, з терпкуватим, насиченим смаком. Одна з умов вдалого результату - гарне темне пиво.
Необхідні продукти

Півтора кілограма яловичини
800 мл темного пива
Дві часточки часнику
Три цибулини
100 грам копченого бекону
400 грам очищених волоських горіхів
Пучок петрушки
80 грам вершкового масла
Дві столові ложки борошна
Три столових ложки рослинного масла
Сіль і мелений перець за смаком
Один лавровий листок

Приготування

М'ясо нарізати великими шматками. Часник порубати. Скласти в глибоку посуд м'ясо, посипати часником, покласти лавровий лист і залити пивом. Накрити, поставити в холодильник на ніч.
Волоські горіхи крупно порубати ножем. Дістати м'ясо з маринаду (маринад не виливати), обсушити його серветками.
У глибокій сковорідці або сотейнику розігріти половину вершкового і рослинного масла. Обсмажувати м'ясо невеликими порціями на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки. Обсмажене м'ясо шумівкою перекласти в миску.
Нарізати цибулю і бекон невеликими кубиками. У тому ж сотейнику розігріти олію, обсмажити бекон і цибулю. Покласти борошно, перемішати і влити маринад. Викласти м'ясо в сотейник, довести до кипіння. Потім перекласти вміст у форму для запікання, посипати волоськими горіхами, поставити в розігріту до 150 градусів духовку і тушкувати дві години.
Просмотров: 493
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, лавровий

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Салат з оселедцем (рецепт)
Шоколадний торт-бізі
Ескалопи з свинини
Котлети з підливою
Оселедець у східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: