Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яловичину по-хорватськи?
Готується все відразу - і ароматний гарнір і ніжне м'ясо. Дуже вдале блюдо для зайнятих господинь.
Що знадобиться для приготування
Кілограм яловичини
500 грам рису
300 - 400 грам грибів
дві великих цибулини і моркви
Стакан сухого білого вина
Рослинна олія
Сіль, чорний мелений перець і спеції - за смаком
Свіжа зелень
Приготування

Невеликими шматочками нарізаємо м'ясо і злегка обсмажуємо її на рослинній олії. Потім вливаємо трохи води, накрыаем кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні. Коли м'ясо буде майже готовим, додаємо цибулю і морквину (вода до цього часу повинна випаруватися), доливаємо трохи олії і обсмажуємо овочі. Додаємо нарізані скибочками гриби. Хвилин через п'ять додаємо промитий рис, перемішуємо, солимо, перчимо, посипаємо спеціями. Вливаємо півтора літра води, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні двадцять хвилин. Потім вливаємо вино, перемішуємо вміст казанчика, тушкуємо п'ять хвилин. Знімаємо з вогню, даємо трохи настоятися і подаємо зі свіжою зеленню.
Можна використовувати будь-яке м'ясо - свинину, телятину і навіть курячу грудку. Час приготування в цьому випадку помітно скорочується.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, вливаємо

Рекомендовані рецепти:

Булочки з шинкою, зеленню і часником
Сирний пиріг з мандаринами
Печінка, приготована з овочами
Пісний шоколадний манник
Угорські булочки з сиром
Суп-пюре з петрушки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: