Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яловичину по-хорватськи?
Готується все відразу - і ароматний гарнір і ніжне м'ясо. Дуже вдале блюдо для зайнятих господинь. Що знадобиться для приготування Кілограм яловичини 500 грам рису 300 - 400 грам грибів дві великих цибулини і моркви Стакан сухого білого вина Рослинна олія Сіль, чорний мелений перець і спеції - за смаком Свіжа зелень Приготування Невеликими шматочками нарізаємо м'ясо і злегка обсмажуємо її на рослинній олії. Потім вливаємо трохи води, накрыаем кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні. Коли м'ясо буде майже готовим, додаємо цибулю і морквину (вода до цього часу повинна випаруватися), доливаємо трохи олії і обсмажуємо овочі. Додаємо нарізані скибочками гриби. Хвилин через п'ять додаємо промитий рис, перемішуємо, солимо, перчимо, посипаємо спеціями. Вливаємо півтора літра води, накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні двадцять хвилин. Потім вливаємо вино, перемішуємо вміст казанчика, тушкуємо п'ять хвилин. Знімаємо з вогню, даємо трохи настоятися і подаємо зі свіжою зеленню. Можна використовувати будь-яке м'ясо - свинину, телятину і навіть курячу грудку. Час приготування в цьому випадку помітно скорочується. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |