Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яйця в буряковому маринаді?
Ви знаєте що яйця можна фарбувати не тільки зовні, але і всередині? Така закуска дуже прикрашає стіл, а якщо додати яйця в салат - він буде виглядати зовсім по-іншому. Цей же прийом можна використовувати і для перепелиних яєць, вони за добу прокрасятся дуже інтенсивно. Що знадобиться для приготування (пропорції на десять яєць) Одна буряк Півсклянки води 50 мл винного оцту Половина чайної ложки солі Столова ложка цукру П'ять - сім горошин чорного перцю Один лавровий листок Десяток яєць Приготування Сирий буряк очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Візьміть невелику каструльку, покладіть в неї буряки, влийте воду, додайте сіль і цукор, перець-горошок, лавровий лист і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, влийте оцет і після закипання варіть під кришкою на маленькому вогні хвилин десять. Готовому маринаду дайте охолонути, не знімайте кришку. В цей же час поставте варити яйця. Остудіть, очистіть і покладіть яйця в глибокий посуд, залийте розсолом, маринадом разом з буряком. Залиште при кімнатній температурі на два - три години, потім переставте в холодильник і тримати ще мінімум добу. Коли яйця прокрасятся, можна подавати як закуску до солоної риби, використовувати для фарширування або зробити яйця під майонезом у такому незвичайному виконанні. | |
Просмотров: 656 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |