Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яйця в буряковому маринаді?
![]() Що знадобиться для приготування (пропорції на десять яєць) Одна буряк Півсклянки води 50 мл винного оцту Половина чайної ложки солі Столова ложка цукру П'ять - сім горошин чорного перцю Один лавровий листок Десяток яєць Приготування Сирий буряк очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Візьміть невелику каструльку, покладіть в неї буряки, влийте воду, додайте сіль і цукор, перець-горошок, лавровий лист і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, влийте оцет і після закипання варіть під кришкою на маленькому вогні хвилин десять. Готовому маринаду дайте охолонути, не знімайте кришку. В цей же час поставте варити яйця. Остудіть, очистіть і покладіть яйця в глибокий посуд, залийте розсолом, маринадом разом з буряком. Залиште при кімнатній температурі на два - три години, потім переставте в холодильник і тримати ще мінімум добу. Коли яйця прокрасятся, можна подавати як закуску до солоної риби, використовувати для фарширування або зробити яйця під майонезом у такому незвичайному виконанні. | |
Просмотров: 561 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |