Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ягідно-фруктовий смузі?
Смузі можна приготувати з будь-яких ягід, фруктів, овочів, можна взяти один якийсь фрукт або змішати два - три види, додати ягоди або овочі. А якщо потрібно щільно підкріпитися, то в смузі додають горішки, сухофрукти, йогурт, молоко. У запропонованому рецепті смузі готується листковий з малини, полуниці і ківі. Що знадобиться для приготування 200 грам замороженої або свіжої полуниці 150 грам замороженої або свіжої малини Чотири середніх ківі Три столові ложки рідкого меду Приготування Дістаньте з морозилки полуницю і малину і злегка розморозьте при кімнатній температурі. Підготуйте високі склянки. Ківі акуратно очистіть від шкірки, намагаючись чистити так щоб волоски не потрапляли на м'якоть. Наріжте м'якоть невеликими шматочками і в блендері подрібніть до однорідної маси. Змішайте зі столовою ложкою меду і ще раз збийте. Перелийте в окремий посуд. Покладіть в блендер полуницю і теж подрібніть в пюре. Додайте столову ложку меду і перелийте збиту масу в миску. Збийте в блендері малину зі столовою ложкою меду. На дно склянок розкладіть полуничне пюре, потім зверху акуратно покладіть подрібнений ківі з медом і на самий верх - малину. Відразу ж подавайте до такого смузі не забудьте додати широку трубочку. Влітку можна приготувати смузі зі свіжих ягід, а для того щоб десерт був холодним і більш густим - в кінці збивання додайте трохи харчового льоду. | |
Просмотров: 591 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |