Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ягідно-фруктовий смузі?
Смузі можна приготувати з будь-яких ягід, фруктів, овочів, можна взяти один якийсь фрукт або змішати два - три види, додати ягоди або овочі. А якщо потрібно щільно підкріпитися, то в смузі додають горішки, сухофрукти, йогурт, молоко. У запропонованому рецепті смузі готується листковий з малини, полуниці і ківі.
Що знадобиться для приготування
200 грам замороженої або свіжої полуниці
150 грам замороженої або свіжої малини
Чотири середніх ківі
Три столові ложки рідкого меду
Приготування

Дістаньте з морозилки полуницю і малину і злегка розморозьте при кімнатній температурі.
Підготуйте високі склянки. Ківі акуратно очистіть від шкірки, намагаючись чистити так щоб волоски не потрапляли на м'якоть. Наріжте м'якоть невеликими шматочками і в блендері подрібніть до однорідної маси. Змішайте зі столовою ложкою меду і ще раз збийте. Перелийте в окремий посуд.
Покладіть в блендер полуницю і теж подрібніть в пюре. Додайте столову ложку меду і перелийте збиту масу в миску.
Збийте в блендері малину зі столовою ложкою меду.
На дно склянок розкладіть полуничне пюре, потім зверху акуратно покладіть подрібнений ківі з медом і на самий верх - малину. Відразу ж подавайте до такого смузі не забудьте додати широку трубочку.
Влітку можна приготувати смузі зі свіжих ягід, а для того щоб десерт був холодним і більш густим - в кінці збивання додайте трохи харчового льоду.
Просмотров: 525
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, смузі

Рекомендовані рецепти:

Персиковий торт-суфле
Фісташковий пиріг
Омлет-бісквіт
Морквяний торт
Куряче суфле "Ніжність"
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: