Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яєчню на салі і хліб?
Здавалося б, яєчня саме швидке і просте блюдо, яке вважається парубочим стравою. Проте й такому звичайному страви можна додати трохи родзинки. Ще в далекі часи в багатьох журналах давалися поради щодо використання черствого хліба, зокрема його можна додавати до яєчні. Інгредієнти: Яйце - три штуки; Сало - чотири скибочки; Лук - маленька головка; Хліб - чотири шматочки; Сіль, олія рослинна перець. Процес приготування: Треба сало очистити від солі і порізати на чотири шматочки, в свою чергу шматочки сала можна розділити ще на брусочки. Цибулю очистити і порізати кільцями. Хліб порізати на чотири невеликі квадратики. Сковороду нагріти і викласти сало, потім хліб і цибулю. Після того коли посмажити на одній стороні треба перевернути на іншу. Яйце спочатку промити, потім розбити в миску. Робити це треба акуратно, щоб не потрапили яєчні шкарлупки і жовток залишився цілим. Вилити яєчну масу на сковороду, трохи присолити, прикрити кришкою. Вогонь відразу зменшити на мінімум. Смажити яєчню до готовності, хто як любить. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |