Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яєчню на салі і хліб?
Здавалося б, яєчня саме швидке і просте блюдо, яке вважається парубочим стравою. Проте й такому звичайному страви можна додати трохи родзинки. Ще в далекі часи в багатьох журналах давалися поради щодо використання черствого хліба, зокрема його можна додавати до яєчні.
Інгредієнти:

Яйце - три штуки;
Сало - чотири скибочки;
Лук - маленька головка;
Хліб - чотири шматочки;
Сіль, олія рослинна перець.

Процес приготування:

Треба сало очистити від солі і порізати на чотири шматочки, в свою чергу шматочки сала можна розділити ще на брусочки. Цибулю очистити і порізати кільцями. Хліб порізати на чотири невеликі квадратики.
Сковороду нагріти і викласти сало, потім хліб і цибулю. Після того коли посмажити на одній стороні треба перевернути на іншу.
Яйце спочатку промити, потім розбити в миску. Робити це треба акуратно, щоб не потрапили яєчні шкарлупки і жовток залишився цілим. Вилити яєчну масу на сковороду, трохи присолити, прикрити кришкою. Вогонь відразу зменшити на мінімум. Смажити яєчню до готовності, хто як любить.

Приємного апетиту!
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: чотири, хліб

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Готуємо чапаті
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Торт "Прага"
Шинка, запечена з ананасами
Пиріг з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: