Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яблука, фаршировані куркою?
Оригінальне блюдо - яблука, фаршировані куркою - неодмінно стануть хітом святкового столу. Як їх приготувати? Для приготування потрібно: - 500 гр курячого філе, - 3 великих яблука твердих, - 100 гр сметани, - 1 цибулина - 100 гр сиру твердих сортів, - раст. масло для смаження, - спеції (сіль, перець) за смаком. Куряче м'ясо нарізають брусочками і відправляють на розпечену сковороду з рослинним маслом. Шматочки філе злегка обсмажують. Потім яблука розрізають уздовж навпіл, видаляють насіння. З яблучних половинок акуратно вирізують м'якоть, так, щоб вийшла своєрідна "яблучна корзиночка". Віддалену ж м'якоть дрібно нарізають і відправляють на сковороду: там її тушкують під кришкою до тих пір, поки не утворюється м'яка маса. Цибулину дрібно ріжуть і теж обсмажують на сковороді до утворення легкого золотистого кольору. Потім куряче м'ясо, цибулю і яблучну м'якоть перемішують, додають до суміші сметану, спеції - сіль і перець - за смаком. Отриманою масою наповнюють яблучні кошики, а зверху посипають їх натертим сиром. Кошички з яблук після заповнення начинкою відправляють на деко, змащене рослинним маслом, і запікають їх протягом 20 хвилин при t 180°. Якщо господиня бажає, щоб блюдо вийшло більш ситним - до начинки рекомендується також додати 3-4 ст. ложки рису. | |
Просмотров: 571 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |