Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яблучно-шоколадні оладки?
В тісто додається терте яблучко, шоколад, родзинки, ванільний цукор - уявляєте, які витають аромати, поки печуться оладки!
Що знадобиться для приготування
250 грам борошна
300 мл. молока
50 грам цукру
Одне яйце
20 грам вершкового або рослинного масла в тісто
Два кислуватих зелених яблука
Жменю родзинок
Трохи тертого шоколаду (краще горького)
Пакетик ванільного цукру
Чайна ложка розпушувача
Рослинне масло для смаження

Приготування

Родзинки розпарювала на водяній бані, обсушуємо. Яблука чистимо від шкірки, тремо на крупній тертці. на дрібній тертці натираємо шоколад.
Розтоплюємо вершкове масло, даємо йому охолонути до кімнатної температури. У тепле молоко додаємо яйце, масло (розтоплене вершкове або рослинне), цукор, ванільний цукор і добре все розмішуємо. Потім поступово підсипаємо борошно, розпушувач, вимішуємо однорідне тісто без грудочок. У нього кладемо тертий шоколад, яблука і родзинки, все ретельно перемішуємо щоб добавки рівномірно розподілилися по тесту.
В сковорідці розігріваємо трохи олії, викладаємо по столовій ложці тесту і смажимо оладки як зазвичай - на середньому вогні, підрум'янюючи з двох сторін.
Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, шоколад

Рекомендовані рецепти:

Морквяний кекс з горіхами
Львівський сирник
Цукерки "Вишневий мармелад"
Салат сирно-апельсиновий
Готуємо "Рибник"
Полунично-фруктовий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: