Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яблучний кекс з родзинками?
Кекс з добре вираженим яблучним смаком - в ньому не тільки шматочки яблук, але і тісто замішується на яблучному соку. Любителям випічки з яблуками кекс неодмінно сподобається! Що знадобиться для приготування 200 грам цукру Три яйця 450 грам борошна 130 мл яблучного соку 100 мл рослинного масла 500 грам яблук з кисло-солодким смаком 100 грам родзинок Чайна ложка кориці Щіпка меленого мускатного горіха Чайна ложка соди (погасити оцтом) Приготування Яблука очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками. Змішуємо сік і рослинне масло, додаємо цукор, яйця і віночком збиваємо до однорідності. Просіваємо борошно зі спеціями, додаємо до рідкої суміші, вливаємо соду і замішуємо однорідне тісто. Яблука і розпарений ізюм обвалюємо в борошні, додаємо в тісто в кінці замішування. Перекладаємо тісто в змащену маслом форму, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно годину. Готового кексу даємо трохи охолонути у формі, потім обережно дістаємо, викладаємо на решітку до повного охолодження. Посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю. Приємного чаювання! | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |