Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати яблучний кекс з родзинками?
Кекс з добре вираженим яблучним смаком - в ньому не тільки шматочки яблук, але і тісто замішується на яблучному соку. Любителям випічки з яблуками кекс неодмінно сподобається!
Що знадобиться для приготування
200 грам цукру
Три яйця
450 грам борошна
130 мл яблучного соку
100 мл рослинного масла
500 грам яблук з кисло-солодким смаком
100 грам родзинок
Чайна ложка кориці
Щіпка меленого мускатного горіха
Чайна ложка соди (погасити оцтом)

Приготування

Яблука очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками. Змішуємо сік і рослинне масло, додаємо цукор, яйця і віночком збиваємо до однорідності. Просіваємо борошно зі спеціями, додаємо до рідкої суміші, вливаємо соду і замішуємо однорідне тісто.
Яблука і розпарений ізюм обвалюємо в борошні, додаємо в тісто в кінці замішування. Перекладаємо тісто в змащену маслом форму, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно годину. Готового кексу даємо трохи охолонути у формі, потім обережно дістаємо, викладаємо на решітку до повного охолодження. Посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю. Приємного чаювання!
Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Кекс

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Салат з оселедцем (рецепт)
Кекс столичний
Чанахи: рагу по-грузинськи
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Рулет маковий на дріжджах
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: