Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати яблучні оладки?
![]() Що знадобиться для приготування Два яблука Одне яйце Неповний склянку борошна Чайна ложечка дріжджів Три столові ложки цукру Столова ложка рослинного масла для тесту Рослинне масло для смаження Приготування Яблука розріжте на чотири частини, видалити серединку і покладіть на деко або сковорідку. Підлийте трохи води і запечіть в духовці до м'якості. Остудіть і пюрируйте блендером або міксером. Додайте в яблучне пюре цукор, масло і яйце, злегка збийте. Змішайте борошно з дріжджами і з'єднати з яблучним пюре. Замісіть тісто, накрийте посуд поліетиленом і залиште в теплі хвилин на сорок. Розігрійте в сковороді трохи олії. Викладайте столовою ложкою тісто і обсмажуйте оладки до рум'яного кольору на середньому вогні. Оладки можна робити і з вже готовим яблучним пюре (для дитячого харчування), але з запеченими яблуками, звичайно, буде смачніше. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |