Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати італійський салат?
Як ви напевно здогадалися, у складі інгредієнтів цього салату будуть макаронні вироби та багато овочів. Звичайні наші макарони для нього не годяться, потрібно вибрати макаронні вироби з твердих сортів пшениці і бажано у вигляді черепашок або бантиків.
Необхідні продукти на одну порцію

100 грам сухих макаронів
По половинці жовтого і червоного перцю
По одному жовтого і червоного помідора
Один огірок
Листя зеленого салату
Зелень петрушки і кропу, кінзи, базиліка
Сіль і чорний мелений перець
Оливкова олія

Приготування

Макарони відварити в підсоленої воді. Можна змішати макарони різної форми і різного кольору - салат вийде ще яскравіше та цікавіше. Краще макарони трохи не доварити, тоді вони добре будуть тримати форму. Відкинути на друшляк, остудити макарони до кімнатної температури.
Помідори нарізати не дуже великими скибочками. Перець розрізати навпіл і нарізати кубиками. Огірок розрізати уздовж навпіл, потім кожну половинку нарізати скибочками. Подрібнити зелень. Змішати всі овочі і зелень, додати макарони, посолити і поперчити. Заправити салат оливковою олією і відразу ж подавати до столу.
Просмотров: 388
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, макарони

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з капустою і яйцем
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Бутерброди з тунцем
Морквяний торт з сушеної журавлини
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: