Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати італійський пиріг з ковбасою і сиром?
Цей пиріг можна назвати і закритою піцою - начинка в ньому дуже нагадує традиційне поєднання - сир, ковбаса, яйця і спеції. За бажанням можна додати і помідори. Необхідні продукти для тесту 20 грам дріжджів (звичайних) 300 мл. молока 500 - 600 грам борошна Чайна ложка цукру Щіпка солі 50 мл рослинного масла 50 грам тертого сиру Для начинки 300 грам вареної ковбаси 300 грам будь-якого сиру Два сирих яйця Три варених яйця Приготування Молоко злегка підігріваємо і заливаємо їм дріжджі, розтерті з цукром і сіллю. Хвилин через десять вливаємо олію, додаємо 500 грам борошна, замішуємо тісто. Якщо виходить рідкувате, висипаємо трохи борошна. У вже майже вимішане тісто додаємо тертий сир і ще раз вимішуємо. Перекладаємо в каструлю, накриваємо, ставимо в тепло години на півтора для підйому. Готуємо начинку. Ковбасу дрібно ріжемо, рубаємо варені яйця. Сир натираємо на тертці. Збиваємо сирі яйця і змішуємо з іншими продуктами для начинки. Тісто ділимо на дві частини, одна повинна бути в два рази більше іншої. З великої частини розкачуємо коло, укладаємо у форму з бортиками. Другу частину розкачуємо за розміром форми і залишаємо на столі. Даємо підійти з півгодини, потім у форму викладаємо начинку, накриваємо другою частиною тіста. Краї защипуємо, змащуємо пиріг яєчним жовтком змішаним з молоком і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо сорок хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 873 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |