Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати італійський пиріг з ковбасою і сиром?
Цей пиріг можна назвати і закритою піцою - начинка в ньому дуже нагадує традиційне поєднання - сир, ковбаса, яйця і спеції. За бажанням можна додати і помідори.
Необхідні продукти для тесту
20 грам дріжджів (звичайних)
300 мл. молока
500 - 600 грам борошна
Чайна ложка цукру
Щіпка солі
50 мл рослинного масла
50 грам тертого сиру

Для начинки

300 грам вареної ковбаси
300 грам будь-якого сиру
Два сирих яйця
Три варених яйця
Приготування

Молоко злегка підігріваємо і заливаємо їм дріжджі, розтерті з цукром і сіллю. Хвилин через десять вливаємо олію, додаємо 500 грам борошна, замішуємо тісто. Якщо виходить рідкувате, висипаємо трохи борошна. У вже майже вимішане тісто додаємо тертий сир і ще раз вимішуємо. Перекладаємо в каструлю, накриваємо, ставимо в тепло години на півтора для підйому.
Готуємо начинку. Ковбасу дрібно ріжемо, рубаємо варені яйця. Сир натираємо на тертці. Збиваємо сирі яйця і змішуємо з іншими продуктами для начинки.
Тісто ділимо на дві частини, одна повинна бути в два рази більше іншої. З великої частини розкачуємо коло, укладаємо у форму з бортиками. Другу частину розкачуємо за розміром форми і залишаємо на столі. Даємо підійти з півгодини, потім у форму викладаємо начинку, накриваємо другою частиною тіста. Краї защипуємо, змащуємо пиріг яєчним жовтком змішаним з молоком і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо сорок хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 839
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: сир, яйця

Рекомендовані рецепти:

Вишневий штрудель з сиром
Індичка з сухофруктами
Бутербродний торт "Полосатик"
Цукерки "Вершкові тягучки"
Слойки з бутербродніци
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: