Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати італійські сирні палички?
Хрусткі, ароматні сирні палички готуються легко і швидко. Тісто дуже вдале і приємне в роботі, а сам рецепт простий у приготуванні.
Необхідні продукти

250 грам борошна
250 грам будь-якого твердого сиру
150 грам маргарину
Одне яйце
Щіпка солі
Один жовток і столова ложка молока для змазки (можна воду і жовток)
Тертий пармезан (або інший сир) для посипання

Приготування

М'який маргарин ріжемо невеликими шматочками. Борошно просіваємо. Натираємо сир на дрібній тертці. Яйця і сіль збиваємо в просторій посуді, туди ж додаємо сир, маргарин і всипаємо борошно. Швидко замішуємо тісто. Відразу ж розкачуємо його в пласт, він повинен бути приблизно сантиметр завтовшки.
Яєчний жовток перемішуємо з молоком. Змащуємо пласт, посипаємо тертим сиром і ріжемо на прямокутники (в оригінальному рецепті розмір 10х3 см).
Деко застеляємо папером для випічки, перекладаємо палички, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 20 - 25 хвилин, палички повинні стати злегка золотистим.
Дуже смачно з чаєм, кавою, а чоловікам сподобається до пива або келих сухого червоного вина.
Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: палички, маргарин

Рекомендовані рецепти:

Яловичина в лимонному соусі
Корисні цукерки з моркви
Закритий лимонний пиріг
Печиво серпантин
Шоколадний пломбір
Салат "Букет тюльпанів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: