Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати італійські сирні палички?
Хрусткі, ароматні сирні палички готуються легко і швидко. Тісто дуже вдале і приємне в роботі, а сам рецепт простий у приготуванні. Необхідні продукти 250 грам борошна 250 грам будь-якого твердого сиру 150 грам маргарину Одне яйце Щіпка солі Один жовток і столова ложка молока для змазки (можна воду і жовток) Тертий пармезан (або інший сир) для посипання Приготування М'який маргарин ріжемо невеликими шматочками. Борошно просіваємо. Натираємо сир на дрібній тертці. Яйця і сіль збиваємо в просторій посуді, туди ж додаємо сир, маргарин і всипаємо борошно. Швидко замішуємо тісто. Відразу ж розкачуємо його в пласт, він повинен бути приблизно сантиметр завтовшки. Яєчний жовток перемішуємо з молоком. Змащуємо пласт, посипаємо тертим сиром і ріжемо на прямокутники (в оригінальному рецепті розмір 10х3 см). Деко застеляємо папером для випічки, перекладаємо палички, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 20 - 25 хвилин, палички повинні стати злегка золотистим. Дуже смачно з чаєм, кавою, а чоловікам сподобається до пива або келих сухого червоного вина. | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |