Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ірландське печеня з яловичини?
У цієї страви багатий, насичений смак. Гарнір до нього не потрібно, оскільки в склад інгредієнтів входить картопля, а ось салат зі свіжих овочів як приємне доповнення до ситного страви буде дуже до речі.
Що знадобиться для приготування
Кілограм яловичини
600 грам картоплі
Дві цибулини
120 грам томатного соусу
Дві столові ложки борошна
400 мл темного пива
400 мл м'ясного бульйону
300 грам замороженого зеленого горошку
Сіль і чорний перець за смаком
Шість зубчиків часнику
Приготування

Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками (приблизно по 3 см), цибулю ріжемо великими часточками, часник - пластинами. Картоплю очищаємо і ріжемо на великий чотири частини, якщо середнього розміру - навпіл, дрібний залишаємо цілим.

Шматочки м'яса посипаємо сіллю і перцем, обвалюють в борошні. До сирого м'яса додаємо цибулю, часник, картоплю і томатний соус (або пасту - що є). Добре перемішуємо і викладаємо все простору каструлю з товстим дном. Наливаємо пиво і бульйон, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Вогонь робимо самий тихий, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо м'ясо поки воно не стане м'яким. По часу приблизно дві години. Коли м'ясо буде готове, додаємо в каструлю зелений горошок (не розморожуючи), прогріваємо і тушкуємо ще п'ять хвилин.

Знімаємо з вогню і розкладаємо печеня по тарілках.
Просмотров: 394
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, каструлю

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий пиріг з курагою
Картопляне пюре з базиліком
Манні млинці
Бутерброди з тунцем
Готуємо сушіння
Курчата, приготовані у виноградному соку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: