Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати індичку з печерицями?
За смаковими якостями з індичкою не зрівняється ніяке м'ясо. Як втім і по корисності, поживним властивостям і легкості для шлунка. Тому готувати з індички треба б частіше і намагатися замінити цим м'ясом жирну свинину і яловичину. Де можливо звичайно, наприклад, як в цьому блюді.
Що знадобиться для приготування

700 грам м'яса індички (бажано філе з стегнової частини)
300 грам шампіньйонів
Одна цибулина
150 мл курячого бульйону (можна води)
150 мл. жирних вершків
Дві - три зубчики часнику
Сіль і мелений чорний перець за смаком

Приготування

М'ясо ріжемо невеликими шматочками, ділимо на три - чотири порції. Дрібно рубаємо цибулю. Печериці нарізаємо товстими скибочками або розрізаємо на дві - чотири частини.
В сковорідці розігріваємо масло, викладаємо партію м'яса, обсмажуємо на сильному вогні, постійно перевертаючи, хвилин п'ять. Викладаємо м'ясо на тарілку, обсмажуємо наступну партію. Коли все м'ясо буде обсмажене, в тому ж маслі обсмажуємо гриби і цибулю до золотистого кольору. Повертаємо м'ясо на сковорідку, вливаємо воду або бульйон, даємо закипіти. Додаємо за смаком сіль і перець, накриваємо кришкою і на маленькому вогні доводимо м'ясо до м'якості. Потім вливаємо вершки, посипаємо дрібно нарізаним часником, прогріваємо і хвилин через п'ять знімаємо з вогню.
Гарнір може бути будь - яким-рис, овочі, макарони, каші.
Просмотров: 462
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Салат "Дубочек"
Ліниві голубці з грибами
Печиво з фісташками
Простий рецепт домашнього морозива
Шинка, запечена з ананасами
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: