Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати індичку з печерицями?
![]() Що знадобиться для приготування 700 грам м'яса індички (бажано філе з стегнової частини) 300 грам шампіньйонів Одна цибулина 150 мл курячого бульйону (можна води) 150 мл. жирних вершків Дві - три зубчики часнику Сіль і мелений чорний перець за смаком Приготування М'ясо ріжемо невеликими шматочками, ділимо на три - чотири порції. Дрібно рубаємо цибулю. Печериці нарізаємо товстими скибочками або розрізаємо на дві - чотири частини. В сковорідці розігріваємо масло, викладаємо партію м'яса, обсмажуємо на сильному вогні, постійно перевертаючи, хвилин п'ять. Викладаємо м'ясо на тарілку, обсмажуємо наступну партію. Коли все м'ясо буде обсмажене, в тому ж маслі обсмажуємо гриби і цибулю до золотистого кольору. Повертаємо м'ясо на сковорідку, вливаємо воду або бульйон, даємо закипіти. Додаємо за смаком сіль і перець, накриваємо кришкою і на маленькому вогні доводимо м'ясо до м'якості. Потім вливаємо вершки, посипаємо дрібно нарізаним часником, прогріваємо і хвилин через п'ять знімаємо з вогню. Гарнір може бути будь - яким-рис, овочі, макарони, каші. | |
Просмотров: 462 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |