Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ікру з часнику і хліба?
Можна приготувати смачну пісну ікру, яку можна подавати до будь-якого столу, будь то святковий або повсякденний. Така ікра виходить гостра і дуже смачна. Інгредієнти: Батон - сто грамів; Часник - одна головка; Горіхи волоські - вісім штук; Сіль - половина чайної ложки; Олія оливкова - одна столова ложка; Сік лимонний - півтори чайні ложки. Процес приготування: Треба спочатку часник почистити. Після цього промити зубки і подрібнити за допомогою преса або порізати дуже дрібно. Потім треба додати до часнику сіль і розтерти товкачиком. Горіхи треба очистити і після цього перекласти до часнику і ще раз перетерти ступкою. Хліб треба замочити кип'яченою холодною водою, дати постояти трохи, потім віджати і додати до часнику. Перемішати лопаткою і акуратно влити олію. Окремо треба лимон промити і видавити сік. Потім сік лимона влити акуратно до часнику і хліба. Після цього треба дуже добре все промешать. Така ікра виходить смачна і гостра. Її треба перекласти в тарілку і прикрасити можна горішками. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 551 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |