Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати густу квасоляний юшку?
Густі супи звичайно на любителя, і якщо ви до них ставитеся, то рецепт неодмінно сподобається. Ароматна, ситна юшка готується з консервованої або відвареної квасолі і декількох видів м'ясних виробів. Що знадобиться для приготування 400 грам консервованої або відвареної квасолі (білої) 400 грам свинячої грудинки (вибирайте жирну, квасоля любить жир) 300 грам бекону 100 грам копчених ковбасок Три часточки часнику Дві морквини Одна цибулина Дві помідори Лавровий лист Чорний і червоний перець, сіль за смаком Зелень кропу і петрушки (якщо є) Приготування Якщо готуєте юшку з сухої квасолі, то замочіть її на ніч, а на наступний день зваріть до готовності. Готову квасолю повинна бути дуже м'якою, розвареною. Наріжте м'ясо невеликими шматочками, злегка обсмажте і додайте в каструлю з квасолею. Коли квасоля буде повністю готова, посоліть суп і приправте лаврушкой. Обсмажте бекон і ковбаски, додайте до квасолі і м'яса. У тій же сковорідці обсмажте нарізану кубиками цибулю, моркву, часник. Покладіть часточки помідорів, всі приправи і спеції і трохи тушкуйте під кришкою. Перекладіть зажарку в суп і варіть до готовності м'яса. В кінці приготування додайте зелень. Якщо готуєте з консервованої квасолі, то її потрібно додавати в суп коли м'ясо вже готове. | |
Просмотров: 807 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |