Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати густу квасоляний юшку?
Густі супи звичайно на любителя, і якщо ви до них ставитеся, то рецепт неодмінно сподобається. Ароматна, ситна юшка готується з консервованої або відвареної квасолі і декількох видів м'ясних виробів.
Що знадобиться для приготування
400 грам консервованої або відвареної квасолі (білої)
400 грам свинячої грудинки (вибирайте жирну, квасоля любить жир)
300 грам бекону
100 грам копчених ковбасок
Три часточки часнику
Дві морквини
Одна цибулина
Дві помідори
Лавровий лист
Чорний і червоний перець, сіль за смаком
Зелень кропу і петрушки (якщо є)
Приготування

Якщо готуєте юшку з сухої квасолі, то замочіть її на ніч, а на наступний день зваріть до готовності. Готову квасолю повинна бути дуже м'якою, розвареною.
Наріжте м'ясо невеликими шматочками, злегка обсмажте і додайте в каструлю з квасолею. Коли квасоля буде повністю готова, посоліть суп і приправте лаврушкой.
Обсмажте бекон і ковбаски, додайте до квасолі і м'яса.
У тій же сковорідці обсмажте нарізану кубиками цибулю, моркву, часник. Покладіть часточки помідорів, всі приправи і спеції і трохи тушкуйте під кришкою. Перекладіть зажарку в суп і варіть до готовності м'яса. В кінці приготування додайте зелень.
Якщо готуєте з консервованої квасолі, то її потрібно додавати в суп коли м'ясо вже готове.
Просмотров: 807
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажте, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Яблучний-вишневий соложеник
Рулет з лимоном
Десерт "Халвинка"
Булочки з корицею
Меренги з лимонним кремом
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: