Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати густе рагу зі свинини?
Пропоную рецепт ще одного ситного, ґрунтовного страви - густе рагу з м'ясом. Готувати його можна і з телятиною, і з яловичиною, але якщо часу обмаль, то краще брати свинину або курку.
Що знадобиться для приготування

600 грам свинини
Дві морквини
Дві цибулини
400 грам свіжих печериць
Три часточки часнику
450 мл сухого червоного вина
Дві столові ложки борошна
Дві столові ложки томатного соусу
Лавровий листочок
Чверть чайної ложки сухого чебрецю
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Нарізане шматочками м'ясо обсмажуємо на олії до рум'яної скоринки. Перекладаємо в казанчик. Моркву і цибулю ріжемо кубиками, часник дрібно рубаємо. В маслі, що залишився від смаження м'яса, тушкуємо цибулю і часник, потім додаємо моркву і тушкуємо до м'якості, по часу хвилини три - чотири. Додаємо борошно, перемішуємо, через хвилину додаємо томатний соус. Даємо соусу злегка обсмажитися, через одну - дві хвилини кладемо спеції, сіль, перець, лавровий лист і вливаємо вино. Після того, як соус закипить, переливаємо його до м'яса, даємо ще раз закипіти і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою, поки м'ясо не стане м'яким.
Коли м'ясо буде майже готове, обсмажуємо в маслі нарізані скибочками гриби. Готові гриби додаємо до м'яса і через п'ять хвилин знімаємо каструлю з вогню. Наше рагу готово. Приємного апетиту!
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуємо, через

Рекомендовані рецепти:

Манник з цукатами
Шоколадний кекс з бананами і медом
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Ескалопи з свинини
Картопляні биточки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: