Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грибний пате?
Пате добре поєднується з підсушеним хлібом або з грінками. Приготувати його можна з свіжих або заморожених печериць, вершковий сир підійде «Філадельфія» або щось схоже за консистенцією і смаком.
Необхідні продукти
500 грам грибів
Одна велика цибулина
250 грам вершкового сиру
Дві часточки часнику
Дві столові ложки масла (вершкового або рослинного)
Дві столові ложки білого сухого вина
Половина чайної ложки солі
Щіпка меленого перцю
Дві чайних ложки дрібно нарізаного свіжого чебрецю
Чайна ложка дрібно нарізаного свіжого розмарину
Приготування

Якщо немає свіжих трав, беріть сушені, кількість в цьому разі зменшується вдвічі (замість двох ложок покладіть одну). Вершковий сир заздалегідь дістаньте з холодильника, він знадобиться кімнатної температури.
Цибулю дрібно ріжемо, часник нарізаємо пластинами. Гриби - скибочками. Розігріваємо в пательні олію, злегка обсмажуємо цибулю і часник, додаємо гриби і обсмажуємо все разом на середньому вогні хвилин десять. Потім вливаємо вино, готуємо поки рідина майже повністю не випарується. Даємо грибів трохи охолонути і перекладаємо в блендер. Туди ж додаємо вершковий сир, сіль і перець, подрібнюємо все в однорідну масу. Додаємо зелень (або сухі трави). Подавати пате краще кімнатної температури, а зберігати в холодильнику.
Просмотров: 815
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: вершковий, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Клубочки ниток
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Готуємо кіш
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
М'яке гарбузове печиво
Цибулевий джем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: