Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грибний гуляш?
Напевно кожен чув, та й що там чув, їв страву під назвою гуляш, але мало хто знає, що це традиційно м'ясне страву можна приготувати і з грибів, і при цьому буде дивовижно смачно, та й воно швидко готується.
Що буде потрібно:
- 400-500 грам шампіньйонів;
- 2-3 болгарських перцю;
- 1 цибулина;
- 1-2 столових ложки борошна;
- 2-3 ложки томатної пасти;
- 1-2 зубчики часнику;
- зелень, на вибір. Будь-яка;
- рослинна олія, сіль, перець.
Печериці миються і нарізати великими скибочками. Цибуля очищається і ріжеться кільцями, теж саме відбувається і з болгарським перцем. Часник необхідно порубати. На розігріту сковороду викласти цибулю і часник, обсмажується в межах однієї хвилини. Додаємо туди болгарський перець і продовжуємо тушкувати 5-6 хвилин, постійно помішуючи. Потім викладаємо на сковороду гриби, і томатну пасту. Трохи зменшуємо вогонь і продовжуємо тушкувати все це в межах 8-9 хвилин, при цьому постійно помішуючи. Солимо, перчимо до смаку, додаємо борошно і 1-1 .5 склянки води, довести все до кипіння і вимкнути плиту. Накрити все кришкою і дати настоятися. Готову страву посипаємо зеленню, перемішуємо і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Просмотров: 471
Категория: Рецепти |
| Теги: страву, все

Рекомендовані рецепти:

Кекси з чорницею і брусницею
Горіхові рогалики
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Індичка з сухофруктами
Пиріжки з каррі з яловичини
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: