Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грибний гуляш?
Напевно кожен чув, та й що там чув, їв страву під назвою гуляш, але мало хто знає, що це традиційно м'ясне страву можна приготувати і з грибів, і при цьому буде дивовижно смачно, та й воно швидко готується. Що буде потрібно: - 400-500 грам шампіньйонів; - 2-3 болгарських перцю; - 1 цибулина; - 1-2 столових ложки борошна; - 2-3 ложки томатної пасти; - 1-2 зубчики часнику; - зелень, на вибір. Будь-яка; - рослинна олія, сіль, перець. Печериці миються і нарізати великими скибочками. Цибуля очищається і ріжеться кільцями, теж саме відбувається і з болгарським перцем. Часник необхідно порубати. На розігріту сковороду викласти цибулю і часник, обсмажується в межах однієї хвилини. Додаємо туди болгарський перець і продовжуємо тушкувати 5-6 хвилин, постійно помішуючи. Потім викладаємо на сковороду гриби, і томатну пасту. Трохи зменшуємо вогонь і продовжуємо тушкувати все це в межах 8-9 хвилин, при цьому постійно помішуючи. Солимо, перчимо до смаку, додаємо борошно і 1-1 .5 склянки води, довести все до кипіння і вимкнути плиту. Накрити все кришкою і дати настоятися. Готову страву посипаємо зеленню, перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 552 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |