Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гриби у вершках?
![]() Що знадобиться для приготування 300 - 400 грам свіжих грибів 150 мл. вершків (жирність 10 - 20%) Рослинна олія Сіль і спеції, приправи за смаком Трохи свіжої зелені (якщо є, це не обов'язково) Ріпчасту цибулю (теж за бажанням) Приготування Гриби добре миємо, чистимо, даємо стекти воді. Ріжемо не дуже крупно. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо гриби, додаємо сіль за смаком і трохи підсмажуємо їх. Коли гриби дадуть сік і трохи пропарити, вливаємо вершки, накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на самому мінімальному вогні. Хвилин через десять додаємо спеції, чорний мелений перчик і пробуємо на сіль. Якщо потрібно - підсолюємо. Готовність страви визначається по густоті вершків - вони повинні загуснути і стати схожими на соус. По часу це приблизно 15 - 20 хвилин. У цей момент гриби знімаємо з вогню і залишаємо ще на деякий час під кришкою. Такі грибочки можна використовувати і як начинку для млинців, але тоді краще додати ріпчасту цибулю. | |
Просмотров: 608 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |