Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати грецький салат з тунцем?
Цей салат дуже популярний в Греції. Там в кожному ресторанчику є салат з тунцем, але скрізь він різний. Ось один з варіантів - зі свіжими овочами. Готувати такий салат краще порційно. Що знадобиться для приготування Баночка тунця Два помідора Два огірка Два яйця Пучок листового салату Четвертинка лимона Півтори - дві столові ложки майонезу (або натуральний йогурт з соєвим соусом) Три - чотири столові ложки консервованої кукурудзи Три скибочки хліба з висівками Сіль і перець за смаком Приготування Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Відварити яйця. Листовий салат вимити, висушити і викласти на дно порційних тарілок, збризнути лимонним соком. Помідори розрізати навпіл, вийняти серединку. Нарізати помідори кубиками, м'якоть перекласти м'якоть в окремий посуд. Огірки нарізати кубиками, додати до нарізаних помідорів. Туди ж додати консервовану кукурудзу. Цю суміш викласти на листя салату. Шматочки тунця дістати з банки (без рідини), розім'яти виделкою і викласти наступним шаром на овочі. М'якоть томатів подрібнити блендером, змішати з майонезом, сіллю і перцем і цим соусом полити салат. Посипати сухариками, прикрасити часточками вареного яйця і відразу ж подавати. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |