Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати грецький салат з тунцем?
Цей салат дуже популярний в Греції. Там в кожному ресторанчику є салат з тунцем, але скрізь він різний. Ось один з варіантів - зі свіжими овочами. Готувати такий салат краще порційно.
Що знадобиться для приготування
Баночка тунця
Два помідора
Два огірка
Два яйця
Пучок листового салату
Четвертинка лимона
Півтори - дві столові ложки майонезу (або натуральний йогурт з соєвим соусом)
Три - чотири столові ложки консервованої кукурудзи
Три скибочки хліба з висівками
Сіль і перець за смаком

Приготування

Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Відварити яйця. Листовий салат вимити, висушити і викласти на дно порційних тарілок, збризнути лимонним соком.
Помідори розрізати навпіл, вийняти серединку. Нарізати помідори кубиками, м'якоть перекласти м'якоть в окремий посуд. Огірки нарізати кубиками, додати до нарізаних помідорів. Туди ж додати консервовану кукурудзу. Цю суміш викласти на листя салату.
Шматочки тунця дістати з банки (без рідини), розім'яти виделкою і викласти наступним шаром на овочі.
М'якоть томатів подрібнити блендером, змішати з майонезом, сіллю і перцем і цим соусом полити салат. Посипати сухариками, прикрасити часточками вареного яйця і відразу ж подавати. Приємного апетиту!
Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, кубиками

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні цукерки з м'ятою
Печиво "Анзак"
Хлібні булочки з розмарином
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Стручкова квасоля з фаршем
Смажені пиріжки з начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: