Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гречку з куркою і стручками квасолі в горщику?
Дуже ситне і духмяне страву, відрізняється простотою приготування при чудовому кінцевому результаті.
Інгредієнти в розрахунку на один горщик:


Гомілка куряча;
Гречка - 5 десертних ложок;
Квасоля стручкова зелена - 2 десертних ложки;
Морква сира натерта - 3 десертних ложки;
Цибуля ріпчаста - половинка невеликої головки;
Приправа і різні спеції, лавровий лист, кріп.

Процес приготування:

Спочатку треба зробити обжарку. Для цього необхідно моркву почистити, а потім натерти на тертці (крупно) і обсмажити з додаванням рослинної олії, після цього потрібно покласти дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажити до золотистого кольору, потім додати квасолю стручкову зелену, дрібно порізаний кріп, сіль, приправи і спеції, лавровий лист, все прикрити кришкою і дати потомитися приблизно чотири хвилини.

У горщик покласти курячу гомілку, всипати гречку, трохи присолити і поперчити, вилити зажарку, після цього залити очищеною водою до половини горщика й поставити в холодну духовку. Готувати приблизно сорок хвилин, температура духової шафи повинна бути - 180 - 200 градусів.

Приємного апетиту!
Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: цього, десертних

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Пудинг з персиків
Чанахи: рагу по-грузинськи
Рис з імбиром
Заливна шинка
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: