Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гостру закуску з чорносливом?
Чорнослив готується у двох видах - фарширований сиром з часником і залитий гострим майонезом і другий вид закуски - фарширований чорнослив з беконом запікається в духовці. Закуска користується незмінним успіхом у гостей!
Що знадобиться для приготування
Півкілограма чорносливу без кісточок
150 грам тонкої нарізки бекону
250 грам сиру фета
Дві - три зубчики часнику
Половинка лимона
150 грам волоських горіхів
Майонез
Сметана чайна ложечка цукру
Приготування

Чорнослив залийте теплою водою і залиште на півгодини щоб він розпух.
Тим часом натріть сир на крупній тертці і змішайте його з нарубаними горіхами і часником, пропущеним через часникодавку. Не додавайте сіль, її достатньо в сирі. Додайте трохи майонезу (можна змішати зі сметаною або заправити сир тільки майонезом) і цією сумішшю начиніть чорнослив. Викладіть на блюдо, в центр.
Частина фаршированого чорносливу оберніть смужками бекону і поставте на кілька хвилин в добре розігріту духовку або під гриль щоб бекон підрум'янився. Викладіть по краях страви.
Змішайте залишився майонез зі сметаною, додайте сік половинки лимона і цукор. Злегка збийте виделкою і цим соусом залийте чорнослив який ви поклали в центр блюда (без бекону).
Можна зробити фарширований чорнослив заздалегідь, залити соусом (частину залишити) і у окремої посуді поставити в холодильник на добу, щоб просочився. Перед приходом гостей залити соусом.
Просмотров: 839
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: чорнослив, фарширований

Рекомендовані рецепти:

Кокосове печиво
Горіхові рогалики
Домашні пряники "М'ятні"
Запечені яйця з овочами
Салат "Божа корівка"
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: