Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гостру закуску з чорносливом?
Чорнослив готується у двох видах - фарширований сиром з часником і залитий гострим майонезом і другий вид закуски - фарширований чорнослив з беконом запікається в духовці. Закуска користується незмінним успіхом у гостей! Що знадобиться для приготування Півкілограма чорносливу без кісточок 150 грам тонкої нарізки бекону 250 грам сиру фета Дві - три зубчики часнику Половинка лимона 150 грам волоських горіхів Майонез Сметана чайна ложечка цукру Приготування Чорнослив залийте теплою водою і залиште на півгодини щоб він розпух. Тим часом натріть сир на крупній тертці і змішайте його з нарубаними горіхами і часником, пропущеним через часникодавку. Не додавайте сіль, її достатньо в сирі. Додайте трохи майонезу (можна змішати зі сметаною або заправити сир тільки майонезом) і цією сумішшю начиніть чорнослив. Викладіть на блюдо, в центр. Частина фаршированого чорносливу оберніть смужками бекону і поставте на кілька хвилин в добре розігріту духовку або під гриль щоб бекон підрум'янився. Викладіть по краях страви. Змішайте залишився майонез зі сметаною, додайте сік половинки лимона і цукор. Злегка збийте виделкою і цим соусом залийте чорнослив який ви поклали в центр блюда (без бекону). Можна зробити фарширований чорнослив заздалегідь, залити соусом (частину залишити) і у окремої посуді поставити в холодильник на добу, щоб просочився. Перед приходом гостей залити соусом. | |
Просмотров: 839 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |