Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гостру закуску з баклажанів?
Баклажани одне з улюблених страв багатьох людей. Тому і існує таке розмаїття страв, приготованих з них. Зокрема дуже смачно можна приготувати таку гостру закуску з використанням баклажан.
Інгредієнти:

Баклажан - одна штука;
Грудинка свиняча - двісті грамів;
Лук - одна головка;
Соус соєвий - п'ять столових ложок;
Часник - п'ять зубков;
Перець мелений червоний;
Свіжа зелень.

Процес приготування:

Треба спочатку промити баклажани, потім порізати його соломкою, присипати сіллю і дати постояти хвилин двадцять.
Після цього його треба промити і просушити. Потім посмажити на сковороді, додавши масло рослинне. Смажити баклажани треба до красивої бурштинової скоринки. Після цього викласти на серветку.

Грудинку свинячу треба промити і порізати на смужки, які обсмажити до повної готовності. До м'яса також треба додати цибулю, все перемішати і добре прожарити. Після цього додати баклажани, додати соєвий соус і протушкувати близько чотирьох хвилин. Вогонь прибрати і додати до баклажанів часник, порізаний дуже дрібно, присолити і поперчити. Перемішати і присипати нарізаною зеленню.

Приємного апетиту!
Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, треба

Рекомендовані рецепти:

Ліниві голубці з грибами
Свинина за оригінальним рецептом
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: