Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гостру закуску з баклажанів?
Баклажани одне з улюблених страв багатьох людей. Тому і існує таке розмаїття страв, приготованих з них. Зокрема дуже смачно можна приготувати таку гостру закуску з використанням баклажан. Інгредієнти: Баклажан - одна штука; Грудинка свиняча - двісті грамів; Лук - одна головка; Соус соєвий - п'ять столових ложок; Часник - п'ять зубков; Перець мелений червоний; Свіжа зелень. Процес приготування: Треба спочатку промити баклажани, потім порізати його соломкою, присипати сіллю і дати постояти хвилин двадцять. Після цього його треба промити і просушити. Потім посмажити на сковороді, додавши масло рослинне. Смажити баклажани треба до красивої бурштинової скоринки. Після цього викласти на серветку. Грудинку свинячу треба промити і порізати на смужки, які обсмажити до повної готовності. До м'яса також треба додати цибулю, все перемішати і добре прожарити. Після цього додати баклажани, додати соєвий соус і протушкувати близько чотирьох хвилин. Вогонь прибрати і додати до баклажанів часник, порізаний дуже дрібно, присолити і поперчити. Перемішати і присипати нарізаною зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 610 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |