Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гострий салат зі свининою?
Гострий ситний салат цілком може бути повноцінним вечерею. Якщо ви вважаєте, що свинина - це багато жиру і калорій, то замініть її курячою грудкою.
Що знадобиться для приготування
300 грам нежирної свинини
Дві - три цибулини
Дві морквини
200 грам редьки
250 грам білокачанної капусти
Кілька часточок часнику (за смаком)
Чайна ложечка оцту (9%)
Рослинне масло для смаження
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Свіжа зелень і листя салату для прикраси (не обов'язково)
Приготування

Свинину нарізаємо впоперек волокон тонкою соломкою. Шаткуємо капусту, редьку та моркву також нарізаємо соломкою. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

У сковорідку наливаємо чотири - п'ять столових ложок рослинного масла, добре розігріваємо на сильному вогні. Викладаємо м'ясо, і постійно перемішуючи обсмажуємо поки колір м'яса не зміниться (по часу - три - чотири хвилини). Додаємо цибулю, зменшуємо вогонь до середнього або трохи менше і обсмажуємо все разом під кришкою хвилин п'ять. За цей час суміш потрібно два рази перемішати. Потім додаємо моркву і обсмажуємо ще п'ять хвилин. Після цього добвляем капусту, смажимо ще три - п'ять хвилин. Потім редьку і смажимо все разом ще три хвилини.

Викладаємо обсмажені продукти в салатник, видавлюємо через прес часник, солимо і перчимо за смаком. Даємо салату охолонути перед подачею збризкуємо оцтом, перемішуємо і викладаємо на тарілку з листям салату.
Якщо готуєте з курячою грудкою, то її потрібно замаринувати в суміші майонезу, томатного соусу і гірчиці.
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, п'ять

Рекомендовані рецепти:

Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Гострий суп з квасолею
Пиріжки з щавлем і яйцем
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Фризийский цукровий хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: