Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гострий салат зі свининою?
Гострий ситний салат цілком може бути повноцінним вечерею. Якщо ви вважаєте, що свинина - це багато жиру і калорій, то замініть її курячою грудкою. Що знадобиться для приготування 300 грам нежирної свинини Дві - три цибулини Дві морквини 200 грам редьки 250 грам білокачанної капусти Кілька часточок часнику (за смаком) Чайна ложечка оцту (9%) Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Свіжа зелень і листя салату для прикраси (не обов'язково) Приготування Свинину нарізаємо впоперек волокон тонкою соломкою. Шаткуємо капусту, редьку та моркву також нарізаємо соломкою. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. У сковорідку наливаємо чотири - п'ять столових ложок рослинного масла, добре розігріваємо на сильному вогні. Викладаємо м'ясо, і постійно перемішуючи обсмажуємо поки колір м'яса не зміниться (по часу - три - чотири хвилини). Додаємо цибулю, зменшуємо вогонь до середнього або трохи менше і обсмажуємо все разом під кришкою хвилин п'ять. За цей час суміш потрібно два рази перемішати. Потім додаємо моркву і обсмажуємо ще п'ять хвилин. Після цього добвляем капусту, смажимо ще три - п'ять хвилин. Потім редьку і смажимо все разом ще три хвилини. Викладаємо обсмажені продукти в салатник, видавлюємо через прес часник, солимо і перчимо за смаком. Даємо салату охолонути перед подачею збризкуємо оцтом, перемішуємо і викладаємо на тарілку з листям салату. Якщо готуєте з курячою грудкою, то її потрібно замаринувати в суміші майонезу, томатного соусу і гірчиці. | |
Просмотров: 603 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |