Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гострі картопляні часточки?
Пропоную чудовий варіант закуски до пива. Готуються часточки дуже просто - картоплі не потрібна попередня підготовка, відварювати або пропарювати тощо його не треба. Кількість перцю можна регулювати на свій смак.
Необхідні продукти (розрахунок на чотири порції)
Кілограм картоплі
Три столових ложки рослинного масла
На кінчику чайної ложки гострого кайенского перцю
Дві чайних ложки меленої солодкої паприка
Сіль за смаком
Приготування

Картопля вибирайте з невеликим вмістом крохмалю і бажано однаковий за величиною - він краще збереже форму і готуватися буде не набагато довше.
Почистіть картоплю, розріжте кожну на вісім частин (часточками).
В салатнику змішуємо масло зі спеціями, додаємо сіль. Якщо ви любите картоплю з ароматом трав, то додайте за смаком чебрець або базилік, орегано або прованські трави. Виливаємо соус в картоплю, добре перемішуємо щоб кожна часточка була покрита соусом.
Тепер треба викласти картоплю на деко, кожну часточку викладаємо зрізом вниз. Ставимо в розігріту до 230 градусів духовку і запікаємо приблизно 20 - 25 хвилин. Потім дістаємо, перевертаємо кожну часточку на інший бік і знову ставимо в духовку. Через півгодини дістаємо і відразу ж подаємо з соусом.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, кожну

Рекомендовані рецепти:

Рибка по-провансальски
Бабця яблучна
Баклажани по-італійськи
Пісний шоколадний манник
Макарони з шинкою і грибним соусом
Гострий суп з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: