Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати горіхові рулетики?
Тісто для рулетиків універсальне, і начинку можна змінювати або підбирати по своєму смаку. Крім горіхів можна пекти з родзинками, густим повидлом або джемом, перекрученими на м'ясорубці сухофруктами.
Необхідні продукти для тіста

Дві склянки борошна
Чотири столові ложки густої сметани
Половина склянки цукру
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Одне яйце
40 грамів маргарину
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру

Для начинки

Склянка ядер волоського горіха
Дві - три столові ложки цукру
Дві столові ложки вершкового масла

Приготування

Збити яйце з цукром, потім додати сметану, ванільний цукор, сіль. Розмішати, покласти маргарин кімнатної температури. Все змішати до однорідної маси, додати соду, всипати просіяне борошно і швидко замісити тісто. Місити його потрібно не довше хвилини, просто змішати всі інгредієнти, за необхідності підсипаючи борошно.
Горіхи можна розтовкти в ступці або дрібно порубати ножем, пропустити через м'ясорубку. Змішати з цукром, додати вершкове масло і розтерти руками до отримання однорідної суміші.
Щоб зручніше було робити рулетики, тісто ділимо на дві частини. Розгортаємо в пласт, посипаємо горіховою начинкою, звертаємо туго рулетом і нарізаємо навскоси невеликими шматочками. Випікаємо 20 хвилин на середньому вогні.
Просмотров: 409
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, тісто

Рекомендовані рецепти:

Вишневий пиріг з листкового тіста
Коржики на кефірі "від бабусі"
Рецепт паски
Гострий соус до м'яса
Геркулесові смужки з сухофруктами
Теплий салат з пасти з креветками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: