Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати горіхові млинці з коньяком?
Десерт з чудовим смаком не вимагає ніяких доповнень у вигляді меду або сметани, єдине, що буде доречно - зовсім трохи згущеного молока, щоб не перебити горіховий смак і аромат. Що знадобиться для приготування 250 мл молока Чотири столові ложки (з гіркою) борошна Два яйця + один жовток Дві столові ложки цукру 60 грам волоських горіхів Три столові ложки коньяку (рому або бренді) 65 грам розтопленого вершкового масла Для подачі - трохи згущеного молока Приготування Розтопіть вершкове масло. Горіхи підсушіть в духовці і подрібніть до стану борошна (в блендері або кавомолці). Змішайте борошно пшеничне з горіхами. Яйця збийте з цукром і влийте коньяк. Потроху в яєчну суміш вливайте молоко, не припиняючи збивати. Потім додайте борошно з горіхами і ще раз збийте. В кінці додайте розтоплене вершкове масло (воно повинно охолонути до кімнатної температури). Накрийте посуд з тістом і поставте в тепло на годину. Добре розігрійте сковорідку, злегка змастіть рослинним або вершковим маслом і підсмажте тоненькі млинці. Щоб вони не пригорали, вогонь зробіть середнім. Перевертати треба дуже обережно, і тільки після того, як нижня сторона підрум'яниться. | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |