Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати горіхові млинці з коньяком?
Десерт з чудовим смаком не вимагає ніяких доповнень у вигляді меду або сметани, єдине, що буде доречно - зовсім трохи згущеного молока, щоб не перебити горіховий смак і аромат.
Що знадобиться для приготування

250 мл молока
Чотири столові ложки (з гіркою) борошна
Два яйця + один жовток
Дві столові ложки цукру
60 грам волоських горіхів
Три столові ложки коньяку (рому або бренді)
65 грам розтопленого вершкового масла
Для подачі - трохи згущеного молока

Приготування

Розтопіть вершкове масло. Горіхи підсушіть в духовці і подрібніть до стану борошна (в блендері або кавомолці). Змішайте борошно пшеничне з горіхами. Яйця збийте з цукром і влийте коньяк. Потроху в яєчну суміш вливайте молоко, не припиняючи збивати. Потім додайте борошно з горіхами і ще раз збийте. В кінці додайте розтоплене вершкове масло (воно повинно охолонути до кімнатної температури). Накрийте посуд з тістом і поставте в тепло на годину.
Добре розігрійте сковорідку, злегка змастіть рослинним або вершковим маслом і підсмажте тоненькі млинці. Щоб вони не пригорали, вогонь зробіть середнім. Перевертати треба дуже обережно, і тільки після того, як нижня сторона підрум'яниться.
Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: згущеного, вершкове

Рекомендовані рецепти:

Курячі зрази з грибами і рисом
"Веселі" мафіни
Ватрушка "Ласун"
Райдужні меренги
Прісне тісто листкове
«Рафаелло» з плавлених сирків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: