Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати горіхове печиво з какао?
Печиво дуже приємне на смак і дуже ароматне. У ньому всього сто грам борошна, воно печеться швидко і вийде навіть якщо навичок в кулінарії ще немає. Горішки в рецепті використовуються лісові (фундук), але ви можете додавати ті що є у вас. Що знадобиться для приготування 100 грам борошна 90 грам лісових горіхів 80 грам вершкового масла 120 грам цукру Столова ложка темного рому або коньяку Щіпка солі 30 грам порошку какао Приготування Горішки обов'язково потрібно підсмажити, але краще це зробити не на сковорідці, а в духовці, щоб вони рівномірно просушилися і злегка підсмажилися. Важливо не перепечеться горішки, інакше у готового печива може з'явитися неприємний присмак. Коли вони охолонуть, пересипати їх у блендері разом з цукром і подрібнити в крихту. Можна прокрутити горіхи через м'ясорубку, потім потовкти у ступці і змішати з цукром. У борошно додаємо какао і просіваємо. Масло нарізаємо шматочками, перетираємо з борошном в крихту, додаємо сіль, ром або коньяк, замішуємо тісто. якщо воно виходить розсипчастим і не скочується куля, додаємо столову ложку холодної води. загортаємо у плівку і прибираємо на 20 хвилин у холодильник. Ділимо тісто на маленькі шматочки, катаємо з них кульки, трохи приплющиваем і викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 538 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |