Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарнір з тертої картоплі?
Гарнір з запеченої в духовці рум'яної картопельки звичайно буде чудовим! Але і як самостійне блюдо така картопля дуже навіть нічого, особливо з овочевим салатом.
Що знадобиться для приготування
Кілограм картоплі
П'ять яєць
150 грам вершкового масла
150 грам сметани
Сіль, спеції, чорний мелений перчик - все за смаком
Свіжа зелень - за бажанням

Приготування

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Картоплю чистимо і сирим тремо на крупній тертці. Промиваємо під холодною проточною водою (це потрібно зробити обов'язково щоб пішов крохмаль), віджимаємо.
Яйця збиваємо зі сметаною, змішати з картоплею, додати м'яке вершкове масло і добре збиваємо ложкою. За смаком солимо, перчимо, можна додати улюблені спеції і приправи, свіжу зелень. Якщо любите гостру ароматну картоплю - покладіть дві - три подрібнених зубчики часнику.
Перекладіть картоплю у форму, розрівняйте, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте хвилин сорок. Під час приготування картоплю можна один - два рази перемішати, від цього вона стане розсипчастим та краще підрум'яниться.
Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: Під, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Імбирний чай
Апельсинові квадратики
Ескалопи з свинини
Бутербродний торт "Полосатик"
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: