Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарнір з тертої картоплі?
Гарнір з запеченої в духовці рум'яної картопельки звичайно буде чудовим! Але і як самостійне блюдо така картопля дуже навіть нічого, особливо з овочевим салатом. Що знадобиться для приготування Кілограм картоплі П'ять яєць 150 грам вершкового масла 150 грам сметани Сіль, спеції, чорний мелений перчик - все за смаком Свіжа зелень - за бажанням Приготування Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Картоплю чистимо і сирим тремо на крупній тертці. Промиваємо під холодною проточною водою (це потрібно зробити обов'язково щоб пішов крохмаль), віджимаємо. Яйця збиваємо зі сметаною, змішати з картоплею, додати м'яке вершкове масло і добре збиваємо ложкою. За смаком солимо, перчимо, можна додати улюблені спеції і приправи, свіжу зелень. Якщо любите гостру ароматну картоплю - покладіть дві - три подрібнених зубчики часнику. Перекладіть картоплю у форму, розрівняйте, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте хвилин сорок. Під час приготування картоплю можна один - два рази перемішати, від цього вона стане розсипчастим та краще підрум'яниться. | |
Просмотров: 611 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |