Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарнір з пшоняної каші з овочами?
Пшоняна каша з овочами може бути не тільки гарніром, але і цілком самодостатнім стравою - смачним і корисним. Овочі можете додавати будь - цвітну капусту, кабачки, баклажани, але і лише з цибулею та морквою (які завжди є в будинку) теж буде дуже смачно.
Що знадобиться для приготування

Склянку пшоняної крупи
Одна велика морквина
Одна велика цибулина
Рослинне масло для смаження
Сіль і спеції за смаком
Вода

Приготування

Морквину тремо на крупній тертці, цибулю дрібно ріжемо. Пшоно промиваємо в декількох водах, поки вода не стане чистою. Заливаємо холодною водою.
В сковорідці або в казанчике розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо моркву і пасеруємо до напівготовності.
З пшона зливаємо воду, всипаємо крупу в сковорідку або в казанчик до обсмаженою овочам. Вливаємо три склянки води, додаємо сіль за смаком, спеції, доводимо до кипіння і на слабкому вогні готуємо під кришкою приблизно двадцять хвилин (до готовності пшона). Якщо додаєте кольорову капусту - її треба попередньо відварити в підсоленій воді і додати в майже готову кашу - інакше вона розвариться. Кабачки і баклажани попередньо потрібно обсмажити і теж додавати в кінці приготування.
Приємного апетиту!
Просмотров: 702
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, капусту

Рекомендовані рецепти:

Рецепт "Хрусткого" салату
Мафіни з шоколадом
Вишневий пиріг з листкового тіста
Пиріжки з щавлем і яйцем
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Печиво "Новорічна суміш"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: