Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарнір з пшоняної каші з овочами?
Пшоняна каша з овочами може бути не тільки гарніром, але і цілком самодостатнім стравою - смачним і корисним. Овочі можете додавати будь - цвітну капусту, кабачки, баклажани, але і лише з цибулею та морквою (які завжди є в будинку) теж буде дуже смачно. Що знадобиться для приготування Склянку пшоняної крупи Одна велика морквина Одна велика цибулина Рослинне масло для смаження Сіль і спеції за смаком Вода Приготування Морквину тремо на крупній тертці, цибулю дрібно ріжемо. Пшоно промиваємо в декількох водах, поки вода не стане чистою. Заливаємо холодною водою. В сковорідці або в казанчике розігріваємо трохи рослинного масла, обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо моркву і пасеруємо до напівготовності. З пшона зливаємо воду, всипаємо крупу в сковорідку або в казанчик до обсмаженою овочам. Вливаємо три склянки води, додаємо сіль за смаком, спеції, доводимо до кипіння і на слабкому вогні готуємо під кришкою приблизно двадцять хвилин (до готовності пшона). Якщо додаєте кольорову капусту - її треба попередньо відварити в підсоленій воді і додати в майже готову кашу - інакше вона розвариться. Кабачки і баклажани попередньо потрібно обсмажити і теж додавати в кінці приготування. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 702 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |