Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарячі бутерброди з м'яким сиром?
Якщо хочете здивувати гостей, візьміть цей рецепт на замітку. В оригінальному рецепті пропонується використовувати моццареллу, але у нас ціни на неї кусаються, і був придуманий наш, бюджетний варіант. Моццареллу замінили на сир Гауда. Готувати страву нескладно, як і будь-які бутерброди, а результат буде чудовий.
Необхідні продукти

Салямі - 100 грам (тонко нарізана)
Багет
Моцарелла або Гауда
Оливкова олія
Часник
Сіль і перець за смаком
Свіжа зелень базиліка, петрушки
Кілька свіжих помідор
Сушений орегано
Приготування

Багет нарізати скибочками і підсушити в духовці до хрусткої скоринки. Відразу ж, поки гарячі, скибочки натерти на скоринці часточкою часнику і скропити оливковою олією.

Тонко порізати помідори і сир. Подрібнити зелень. На скибочку хліба покласти шматочок салямі так, щоб закрити всю поверхню хліба. На салямі - помідори. Посипати перцем, сіллю, сухим орегано. Якщо свіжого базиліка у вас немає, то разом з орегано додавайте і сушений базилік. Помідори накриваються сиром і бутерброди відправляються в духовку. Готувати на середньому вогні до розплавлення сиру. Приблизний час - сім хвилин. Готові бутерброди посипати свіжою зеленню і відразу ж, гарячими, подати до столу. Охолонути вони зазвичай не встигають, тарілка порожніє миттєво.
Просмотров: 1451
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: помідори, бутерброди

Рекомендовані рецепти:

Шашлички з індички з беконом
Шоколадно-апельсинові цукерки
Пиріг з м'ясом і овочами
Рулет з макової начинкою
Морквяний торт з сушеної журавлини
Рис з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: