Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарячі бутерброди з м'яким сиром?
Якщо хочете здивувати гостей, візьміть цей рецепт на замітку. В оригінальному рецепті пропонується використовувати моццареллу, але у нас ціни на неї кусаються, і був придуманий наш, бюджетний варіант. Моццареллу замінили на сир Гауда. Готувати страву нескладно, як і будь-які бутерброди, а результат буде чудовий. Необхідні продукти Салямі - 100 грам (тонко нарізана) Багет Моцарелла або Гауда Оливкова олія Часник Сіль і перець за смаком Свіжа зелень базиліка, петрушки Кілька свіжих помідор Сушений орегано Приготування Багет нарізати скибочками і підсушити в духовці до хрусткої скоринки. Відразу ж, поки гарячі, скибочки натерти на скоринці часточкою часнику і скропити оливковою олією. Тонко порізати помідори і сир. Подрібнити зелень. На скибочку хліба покласти шматочок салямі так, щоб закрити всю поверхню хліба. На салямі - помідори. Посипати перцем, сіллю, сухим орегано. Якщо свіжого базиліка у вас немає, то разом з орегано додавайте і сушений базилік. Помідори накриваються сиром і бутерброди відправляються в духовку. Готувати на середньому вогні до розплавлення сиру. Приблизний час - сім хвилин. Готові бутерброди посипати свіжою зеленню і відразу ж, гарячими, подати до столу. Охолонути вони зазвичай не встигають, тарілка порожніє миттєво. | |
Просмотров: 1451 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |