Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарячі бутерброди з ковбасою і плавленим сиром?
Не можна сказати що це експрес - рецепт. На приготування бутербродів потрібен деякий час, але результат вартий витрачених зусиль.
Що знадобиться для приготування
Один батон або багет
Два плавлених сирка по 100 грам
200 грам вареної ковбаси або шинки
Пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля)
Два яйця
Дві столові ложки кетчупу
Три - чотири столові ложки майонезу
Рослинне масло для смаження

Приготування

Батон нарізати тонкими скибочками, змастити шаром кетчупу і залишити на деякий час просочитися. Тим часом дрібно порубати зелень, нарізати маленькими шматочками ковбасу, плавлені сирки натерти на тертці. Яйця відварити і теж натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом. Якщо потрібно, посолити і поперчити за смаком, можна приправити спеціями.
Отриману начинку викласти на змащену бік хліба, шаром товщиною приблизно в сантиметр. У сковорідку наливаємо трохи олії, викладаємо бутерброди намазала стороною вниз і підсмажуємо до хрусткої скоринки. Подаємо відразу ж, гарячими.
Просмотров: 1151
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: деякий, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Млинці з бананом
Десерт-морозиво
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Чізкейк з літніми ягодами
Готуємо чапаті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: