Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий торт зі сметанним кремом?
Коли потрібно терміново прилаштувати шматочок гарбуза, скористайтеся цим рецептом. Він нескладний у приготуванні, не витратний і досить швидко можна зробити смачний та ніжний тортик. Що знадобиться для тіста Два яйця Склянку цукру 100 грам маргарину Стакан тертого гарбуза Склянку борошна Чайна ложка розпушувача Для крему - по чотири столові ложки сметани й цукру. Приготування треба Маргарин розтопити і остудити щоб він був ледь теплим. Поки він остигає, збиваємо яйця з цукром в однорідну пишну масу. Змішуємо з остившім маргарином. Додаємо розпушувач і просіяне борошно. Щоб не утворилися грудочки, тісто краще збивати міксером, по консистенції воно виходить середньої густоти. Натираємо гарбуз на дрібній тертці і змішуємо з тестом. Форму змащуємо олією, викладаємо тісто, розрівнюємо його і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до готовності (перевіряємо дерев'яною шпажкою). Крем. Сметану збиваємо з цукром, збиваємо до повного розчинення цукру. Остиглий торт розрізаємо навпіл і просочуємо кремом. Залишилися кремом змащуємо верх. | |
Просмотров: 632 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |