Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарбузовий торт зі сметанним кремом?
Коли потрібно терміново прилаштувати шматочок гарбуза, скористайтеся цим рецептом. Він нескладний у приготуванні, не витратний і досить швидко можна зробити смачний та ніжний тортик.
Що знадобиться для тіста

Два яйця
Склянку цукру
100 грам маргарину
Стакан тертого гарбуза
Склянку борошна
Чайна ложка розпушувача

Для крему - по чотири столові ложки сметани й цукру.

Приготування

треба Маргарин розтопити і остудити щоб він був ледь теплим. Поки він остигає, збиваємо яйця з цукром в однорідну пишну масу. Змішуємо з остившім маргарином. Додаємо розпушувач і просіяне борошно. Щоб не утворилися грудочки, тісто краще збивати міксером, по консистенції воно виходить середньої густоти.
Натираємо гарбуз на дрібній тертці і змішуємо з тестом. Форму змащуємо олією, викладаємо тісто, розрівнюємо його і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до готовності (перевіряємо дерев'яною шпажкою).
Крем. Сметану збиваємо з цукром, збиваємо до повного розчинення цукру. Остиглий торт розрізаємо навпіл і просочуємо кремом. Залишилися кремом змащуємо верх.
Просмотров: 503
Категория: Рецепти |
| Теги: збиваємо, кремом

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Пісні рогалики
Хрустка випічка
Горіхові трубочки
Салат "Салют"
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: