Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий пиріг з сухофруктами?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм очищеної гарбуза Чотири яйця Стакан рослинного масла Дві склянки цукру (за смаком, кількість залежить від солодощі гарбуза) По жмені кураги і родзинок Дві чайних ложки розпушувача Щіпка солі Борошно Приготування Гарбуз тремо на крупній тертці. Курагу нарізаємо невеликими шматочками, змішати з родзинками і заливаємо теплою водичкою. Потім воду зливаємо, сухофрукти обсушуємо. Яйця збиваємо разом з цукром (це краще робити міксером), потім вливаємо олію і збиваємо ще раз. Додаємо порціями просіяне борошно. Її потрібно стільки, щоб тісто стало як густа сметана. Додаємо розпушувач, розмішуємо, даємо тісту трохи постояти. Змішуємо тісто, терту гарбуз і сухофрукти. Деко з бортиками або форму змащуємо маслом, посипаємо борошном або манкою і виливаємо тісто. Розрівнюємо верх, ставимо в розігріту духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів до золотистої скоринки. В тісто за бажанням можна додавати будь-які горіхи, чорнослив, сушену вишню. | |
Просмотров: 1041 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |