Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарбузове пампушки?
З гарбуза можна приготувати не тільки куліш, але й смачні пампушки.
Інгредієнти на десять - дванадцять порцій:

Гарбуз - один кілограм двісті грамів;
Борошно - півтора кілограма;
Яйця курячі - три штуки;
Масло топлене - сто грамів;
Масло рослинне для смаження - двісті грамів;
Дріжджі сухі - дві пачки по 11 грамів;
Цукор-пісок - одна чайна ложка;
Сіль;
Сметана.

Процес приготування:

Треба спочатку гарбуз очистити від насіння і шкіри, потім нарізати на шматочки, перекласти в каструлю і налити воду. Поставити на вогонь і проварити близько сорока хвилин.
Після цього гарбуз треба перекласти на сито і перетерти її без відвару.
Яйця треба збити і з'єднати з пюре з гарбуза, перемішати. Борошно змішати з дріжджами і сіллю. Після цього до борошняної суміші додати яєчно-гарбузову масу, перемішати, всипати цукор і тепле пряжене масло. Все добре вимісити. І відставити тісто для підйому на пару годин.
Після цього з тіста можна формувати пампушки і смажити у фритюрі. Можна подавати такі пампушки зі сметаною або медом.

Приємного апетиту!
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: пампушки, треба

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Молоді кабачки в горіховому соусі
Свинина за оригінальним рецептом
Пиріг зі шпинатом і сиром
Безе
Сирна запіканка з родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: