Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбузове пампушки?
З гарбуза можна приготувати не тільки куліш, але й смачні пампушки. Інгредієнти на десять - дванадцять порцій: Гарбуз - один кілограм двісті грамів; Борошно - півтора кілограма; Яйця курячі - три штуки; Масло топлене - сто грамів; Масло рослинне для смаження - двісті грамів; Дріжджі сухі - дві пачки по 11 грамів; Цукор-пісок - одна чайна ложка; Сіль; Сметана. Процес приготування: Треба спочатку гарбуз очистити від насіння і шкіри, потім нарізати на шматочки, перекласти в каструлю і налити воду. Поставити на вогонь і проварити близько сорока хвилин. Після цього гарбуз треба перекласти на сито і перетерти її без відвару. Яйця треба збити і з'єднати з пюре з гарбуза, перемішати. Борошно змішати з дріжджами і сіллю. Після цього до борошняної суміші додати яєчно-гарбузову масу, перемішати, всипати цукор і тепле пряжене масло. Все добре вимісити. І відставити тісто для підйому на пару годин. Після цього з тіста можна формувати пампушки і смажити у фритюрі. Можна подавати такі пампушки зі сметаною або медом. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 815 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |