Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарбуз з фрикадельками в вершках?
Рецепт дуже корисний і практично дієтичний. При мінімумі затрат вийде прекрасний вечеря - легкий, смачний і ситний.
Що знадобиться для приготування
400 грам курячої грудки (або курячого фаршу)
Три - чотири скибочки білого батона
400 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза
150 мл. вершків (жирність вибирайте самі)
100 грам сиру твердих сортів
Одне яйце
Дві великі цибулини
Дві часточки часнику
Пучок свіжої зелені
Спеції, мелений перець і сіль - все за смаком

Приготування

Куряче м'ясо разом з однією цибулиною пропустити через м'ясорубку. Якщо взяти готовий фарш, то цибулину можна дрібно порубати. Додати яйце, розмочений в молоці і злегка віджатий хліб, сіль за смаком і улюблені спеції. З фаршу зліпити невеликі фрикадельки і відварити їх у підсоленій воді. По часу - близько десяти хвилин.

Поки варяться фрикадельки, підсмажте в олії до прозорості другу цибулину (її дрібно нарізати) і часник, додайте нарізану кубиками гарбуз. Посоліть, приправте перцем і спеціями. Хвилин через п'ять влийте склянку бульйону від фрикадельок і вершки. Тушкуйте під кришкою десять хвилин. В кінці посипте тертим сиром. Перекладіть в тарілку, зверху покладіть фрикадельки і посипте зеленню. Приємного апетиту!
Просмотров: 463
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, фрикадельки

Рекомендовані рецепти:

Вишневий штрудель з сиром
Мигдальної-яблучний пиріг
Домашні 'Рафаелло'
Свинина за оригінальним рецептом
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Шоколадний кекс з бананами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: