Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбуз з фрикадельками в вершках?
Рецепт дуже корисний і практично дієтичний. При мінімумі затрат вийде прекрасний вечеря - легкий, смачний і ситний. Що знадобиться для приготування 400 грам курячої грудки (або курячого фаршу) Три - чотири скибочки білого батона 400 грам очищеної від шкірки і насіння гарбуза 150 мл. вершків (жирність вибирайте самі) 100 грам сиру твердих сортів Одне яйце Дві великі цибулини Дві часточки часнику Пучок свіжої зелені Спеції, мелений перець і сіль - все за смаком Приготування Куряче м'ясо разом з однією цибулиною пропустити через м'ясорубку. Якщо взяти готовий фарш, то цибулину можна дрібно порубати. Додати яйце, розмочений в молоці і злегка віджатий хліб, сіль за смаком і улюблені спеції. З фаршу зліпити невеликі фрикадельки і відварити їх у підсоленій воді. По часу - близько десяти хвилин. Поки варяться фрикадельки, підсмажте в олії до прозорості другу цибулину (її дрібно нарізати) і часник, додайте нарізану кубиками гарбуз. Посоліть, приправте перцем і спеціями. Хвилин через п'ять влийте склянку бульйону від фрикадельок і вершки. Тушкуйте під кришкою десять хвилин. В кінці посипте тертим сиром. Перекладіть в тарілку, зверху покладіть фрикадельки і посипте зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |