Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гарбуз на пару
Зовсім скоро розпочнеться сезон гарбуза. Сподіваюся, кому-небудь знадобляться ці рецепти.
Пудинг з гарбуза

Потрібні наступні продукти: сто грамів гарбуза, сто грамів яблук, сто мілілітрів молока, одна стіл. ложечка цукру, куряче яйце, п'ятнадцять грамів манки, двадцять грамів вершкового масла.
Гарбуз очищаємо від шкірки і шаткуємо. У ємність для варіння наливаємо молоко, кладемо в гарбуз і готуємо гарбуз в молоці. Шаткуємо яблучка і кладемо їх до гарбузі. Насипаємо манку і варимо до готовності. Охолоджуємо і з'єднуємо з цукром, яєчним жовтком і збитим білком.

Гарбуз з медом і вершками
Необхідні продукти: двісті грамів меду, півкіло стиглої гарбуза, сто грамів вершків, сто грамів родзинок.
Гарбуз чистимо і готуємо в пароварці до стану кашки. В отримане пюре з гарбуза кладемо родзинки, мед і вершки. Охолоджуємо в холодильнику і подаємо.

Гарбуз з ананасами
Нам потрібні наступні продукти: одна маленька гарбуз, двісті п'ятдесят грамів ананасів (консервованих), п'ять стіл. ложечок сметани.
Ананаси відкидаємо на друшляк, а коли вони стечуть, ріжемо їх кубиками. Гарбуз чистимо, ріжемо кубиками. З'єднуємо кубики ананаса і гарбуза і поливаємо їх сметаною.
Просмотров: 1231
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: гарбуза, гарбуз

Рекомендовані рецепти:

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Смажені пиріжки з начинкою
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Ажурні млинці
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: