Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гарбуз на пару
Зовсім скоро розпочнеться сезон гарбуза. Сподіваюся, кому-небудь знадобляться ці рецепти. Пудинг з гарбуза Потрібні наступні продукти: сто грамів гарбуза, сто грамів яблук, сто мілілітрів молока, одна стіл. ложечка цукру, куряче яйце, п'ятнадцять грамів манки, двадцять грамів вершкового масла. Гарбуз очищаємо від шкірки і шаткуємо. У ємність для варіння наливаємо молоко, кладемо в гарбуз і готуємо гарбуз в молоці. Шаткуємо яблучка і кладемо їх до гарбузі. Насипаємо манку і варимо до готовності. Охолоджуємо і з'єднуємо з цукром, яєчним жовтком і збитим білком. Гарбуз з медом і вершками Необхідні продукти: двісті грамів меду, півкіло стиглої гарбуза, сто грамів вершків, сто грамів родзинок. Гарбуз чистимо і готуємо в пароварці до стану кашки. В отримане пюре з гарбуза кладемо родзинки, мед і вершки. Охолоджуємо в холодильнику і подаємо. Гарбуз з ананасами Нам потрібні наступні продукти: одна маленька гарбуз, двісті п'ятдесят грамів ананасів (консервованих), п'ять стіл. ложечок сметани. Ананаси відкидаємо на друшляк, а коли вони стечуть, ріжемо їх кубиками. Гарбуз чистимо, ріжемо кубиками. З'єднуємо кубики ананаса і гарбуза і поливаємо їх сметаною. | |
Просмотров: 1231 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |