Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати гамбургери для пікніка?
Відмінні гамбургери - і готуються всього за півгодини! З такою провізією можна сміливо вирушати на пікнік за місто, на рибалку або на пляж. А можна і зовсім - приготувати їх удома, адже це зовсім нескладно. Як же приготувати гамбургери?
Для цього знадобиться:
- 2 булочки з кунжутом;
- 300 гр яловичини;
- половина цибулини;
- 1 помідор;
- сир моцарелла;
- 30 гр пармезану;
- базилік;
-2 зубчики часнику;
- 3 ст. ложки оливкової олії.

Яловичину перемелюють в блендері або прокрутити в м'ясорубці, змішують з зарнее дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, додають спеції і вимішують, як звичайний фарш. Потім його ділять на 2 рівні частини, скачують кожну частину в долонях в кульку, який легким зусиллям трохи сплющують (приблизно до 12 см в діаметрі і близько 1,5 см завтовшки). Базилік дрібно нарізають, змішують з оливковою олією, часником і тертим пармезаном. Суміш ретельно перемішують до тих пір, поки не вийде своєрідний соус.
Моцарелу і помідор ріжуть тонкими кружальцями.
Після цього з "заготовок" фаршу обсмажують котлети. Булочки розрізати навпіл і трохи підсушують на сухій сковороді, змазують отриманим часниково-сирним соусом. На нижню половину булочки викладають по черзі салат, скибочки моцарели і помідори, листя базиліка. У центр гамбургера поміщають котлету. Помідори трохи солять і перчать, а потім закривають готовий гамбургер верхньою половиною булочки.
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, гамбургери

Рекомендовані рецепти:

Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Пісний шоколадний манник
Яєчня по-італійськи
Буженина в тесті
Яблучний пай
Парові булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: