Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати гамбургери для пікніка?
Відмінні гамбургери - і готуються всього за півгодини! З такою провізією можна сміливо вирушати на пікнік за місто, на рибалку або на пляж. А можна і зовсім - приготувати їх удома, адже це зовсім нескладно. Як же приготувати гамбургери? Для цього знадобиться: - 2 булочки з кунжутом; - 300 гр яловичини; - половина цибулини; - 1 помідор; - сир моцарелла; - 30 гр пармезану; - базилік; -2 зубчики часнику; - 3 ст. ложки оливкової олії. Яловичину перемелюють в блендері або прокрутити в м'ясорубці, змішують з зарнее дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, додають спеції і вимішують, як звичайний фарш. Потім його ділять на 2 рівні частини, скачують кожну частину в долонях в кульку, який легким зусиллям трохи сплющують (приблизно до 12 см в діаметрі і близько 1,5 см завтовшки). Базилік дрібно нарізають, змішують з оливковою олією, часником і тертим пармезаном. Суміш ретельно перемішують до тих пір, поки не вийде своєрідний соус. Моцарелу і помідор ріжуть тонкими кружальцями. Після цього з "заготовок" фаршу обсмажують котлети. Булочки розрізати навпіл і трохи підсушують на сухій сковороді, змазують отриманим часниково-сирним соусом. На нижню половину булочки викладають по черзі салат, скибочки моцарели і помідори, листя базиліка. У центр гамбургера поміщають котлету. Помідори трохи солять і перчать, а потім закривають готовий гамбургер верхньою половиною булочки. | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |