Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фруктову піцу з сиром?
Коли готуєте піцу, відкладіть шматочок тіста і зробіть незвичайний фруктовий пиріжок з додаванням сиру. Робиться він дуже швидко, ягоди і фрукти підійдуть будь-які, які є. Наприклад, поєднання полуниці, апельсина і абрикосів. Що знадобиться для приготування Дріжджове (або листкове, прісне) тісто Полуниця, абрикоси, апельсин 150 грам сиру Одне яйце Три столові ложки цукру Трохи свіжої м'яти Три - чотири столові ложки будь-якого ягідного джему або повидла Дві - три столові ложки рому або лікеру (не обов'язково) Приготування Розведіть джем або повидло ромом. Тісто розкачати в круглий коржик і викладіть на змащене маслом деко. Яйце збийте з цукром до стану пишної маси білого кольору. Потім додайте сир і збийте ще раз. Апельсин розділіть на часточки, звільніть часточки від білої пленочки і наріжте невеликими шматочками або розріжте кожну часточку навпіл. Абрикоси розділіть на дві половинки. Ягоди полуниці розріжте вздовж на дві половинки, і викладіть впритул одна до іншої по колу піци так, щоб на тесті вийшов бортик з полуниці. Сирний крем вилийте в середину коржа. Розкладіть на крем шматочки апельсина і половинки абрикоса в довільному порядку. Посипте м'ятою і ставте в духовку. Піца випікається при температурі 200 градусів до щільності сирною заливки. Готової піци дати охолонути до кімнатної температури під рушником або пергаментом | |
Просмотров: 674 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |