Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фруктову піцу з сиром?
Коли готуєте піцу, відкладіть шматочок тіста і зробіть незвичайний фруктовий пиріжок з додаванням сиру. Робиться він дуже швидко, ягоди і фрукти підійдуть будь-які, які є. Наприклад, поєднання полуниці, апельсина і абрикосів.
Що знадобиться для приготування

Дріжджове (або листкове, прісне) тісто
Полуниця, абрикоси, апельсин
150 грам сиру
Одне яйце
Три столові ложки цукру
Трохи свіжої м'яти
Три - чотири столові ложки будь-якого ягідного джему або повидла
Дві - три столові ложки рому або лікеру (не обов'язково)

Приготування

Розведіть джем або повидло ромом. Тісто розкачати в круглий коржик і викладіть на змащене маслом деко.
Яйце збийте з цукром до стану пишної маси білого кольору. Потім додайте сир і збийте ще раз. Апельсин розділіть на часточки, звільніть часточки від білої пленочки і наріжте невеликими шматочками або розріжте кожну часточку навпіл. Абрикоси розділіть на дві половинки.
Ягоди полуниці розріжте вздовж на дві половинки, і викладіть впритул одна до іншої по колу піци так, щоб на тесті вийшов бортик з полуниці. Сирний крем вилийте в середину коржа. Розкладіть на крем шматочки апельсина і половинки абрикоса в довільному порядку. Посипте м'ятою і ставте в духовку. Піца випікається при температурі 200 градусів до щільності сирною заливки.
Готової піци дати охолонути до кімнатної температури під рушником або пергаментом
Просмотров: 504
Категория: Рецепти |
| Теги: полуниці, половинки

Рекомендовані рецепти:

Швидкі пиріжки з рибою
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Закусочні рибні кульки
Безе
Французькі булочки
Пиріжки з капустою пісні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: