Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фруктовий салат з йогуртом?
Склад салату може бути яким завгодно. Фрукти для нього підбираються по сезону і в залежності від ваших смакових уподобань, а заправка робиться з фруктового, ванільного або натурального йогурту з низьким вмістом жиру.
Що знадобиться для приготування

100 грам свіжої полуниці
100 грам чорниці (свіжої або замороженої)
Два ківі
Два банана
100 грам винограду
300 - 400 мл йогурту (ванільний, фруктовий або натуральний)
Дві чайних ложки лимонного соку
Щіпка ванільного цукру

Приготування

Полуницю моєму, даємо стекти воді, розрізаємо великі ягоди уздовж скибочками, якщо дрібна - на половинки.
Ківі очищаємо від шкірочки, робити це потрібно дуже акуратно, щоб волоски не потрапили на м'якоть. Очищені ківі ріжемо великими шматочками.
Банани ріжемо великими кубиками або кружечками.
Виноград краще брати без кісточок, тоді ягоди можна буде залишити цілими. Якщо виноград з кісточками, то кожну ягідку розріжте уздовж навпіл і видаліть кісточки.
У просторій посуді змішуємо всі підготовлені фрукти. Додаємо чорницю (якщо заморожена - розморозити і додавати разом з соком).
Для заправки змішайте йогурт з лимонним соком (його додавати не обов'язково, це за бажанням), ванільним цукром. Залийте заправкою салат і відразу ж подавайте.
Просмотров: 519
Категория: Рецепти |
| Теги: ягоди, уздовж

Рекомендовані рецепти:

Цибулевий джем
Яблука, фаршировані салатом
Десерт "Халвинка"
Геркулесові смужки з сухофруктами
Торт "Мурашник"
Булочки "Кишеньки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: