Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фрикадельки з курної м'яса?
Рецепт для тих, хто має схильність до курячого м'яса. Ніжні фрикадельки - котлетки будуть ще смачніше, якщо до них приготувати вершковий соус з нежирних вершків. Втім, до соусу справа може і не дійти, фрикадельки і так дуже смачні.
Необхідні продукти

500 грам курячого фаршу
Одна цибулина
100 грам м'якого сиру (типу «Альметте»)
Одне яйце
Дві - три чайних ложки приправи для курки
Зелень
Рослинна олія
Для соусу

Їдальня ложка борошна
Столова ложка вершкового масла
250 мл. вершків (9%)
Сіль за смаком
Приготування

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Подрібнити зелень. Змішати фарш із зеленню, яйцем, обсмаженою цибулею і сиром. Добре вимішати і додати приправи. Ще раз перемішати і прибрати в холодильник на годину, щоб фарш став однорідним і добре просочився спеціями.

Руки змочити у воді, інакше фарш буде прилипати і фрикадельки вийдуть неакуратними. Сформувати невеликі кульки з фаршу. Злегка сплющити їх і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки.

Приготувати соус. На сухій сковорідці обсмажується борошно до легкої зміни кольору. Додається масло, перемішують і через одну - дві хвилини знімається з вогню. Продовжуючи помішувати, влити вершки, посолити, розмішати і поставити на слабкий вогонь. Готувати п'ять хвилин весь час помішуючи соус і не допускаючи пригорання або утворення грудочок. Соусом залити фрикадельки і подати до столу.
Просмотров: 433
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, фрикадельки

Рекомендовані рецепти:

Гречка з консервованим тунцем
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Чізкейк з літніми ягодами
Креветочний салат по-креольски
Манник
Італійські медові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: