Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки з курної м'яса?
Рецепт для тих, хто має схильність до курячого м'яса. Ніжні фрикадельки - котлетки будуть ще смачніше, якщо до них приготувати вершковий соус з нежирних вершків. Втім, до соусу справа може і не дійти, фрикадельки і так дуже смачні. Необхідні продукти 500 грам курячого фаршу Одна цибулина 100 грам м'якого сиру (типу «Альметте») Одне яйце Дві - три чайних ложки приправи для курки Зелень Рослинна олія Для соусу Їдальня ложка борошна Столова ложка вершкового масла 250 мл. вершків (9%) Сіль за смаком Приготування Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до рум'яного кольору. Подрібнити зелень. Змішати фарш із зеленню, яйцем, обсмаженою цибулею і сиром. Добре вимішати і додати приправи. Ще раз перемішати і прибрати в холодильник на годину, щоб фарш став однорідним і добре просочився спеціями. Руки змочити у воді, інакше фарш буде прилипати і фрикадельки вийдуть неакуратними. Сформувати невеликі кульки з фаршу. Злегка сплющити їх і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки. Приготувати соус. На сухій сковорідці обсмажується борошно до легкої зміни кольору. Додається масло, перемішують і через одну - дві хвилини знімається з вогню. Продовжуючи помішувати, влити вершки, посолити, розмішати і поставити на слабкий вогонь. Готувати п'ять хвилин весь час помішуючи соус і не допускаючи пригорання або утворення грудочок. Соусом залити фрикадельки і подати до столу. | |
Просмотров: 624 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |