Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки в томатному соусі?
Соус ми будемо робити з готового кетчупу, бо готується ця страва дуже швидко. Потрібно тільки зробити котлетний фарш і обсмажити фрикадельки в маслі. Решта - справа п'яти хвилин. Що знадобиться для приготування 500 грам яловичого фаршу 200 грам кетчупу з гоструватим смаком Одна цибулина Одна - дві часточки часнику Чверть склянки чищених волоських горіхів Чотири шматочки білого хліба Половина склянки молока Одне яйце Дві столові ложки борошна Рослинна олія Сіль і перець за смаком Приготування Горіхи злегка підсушіть на сухій сковорідці, перекладіть в блендер і подрібніть практично в борошно. Розкришите скибочка хліба і часник пропустіть через прес. Додайте всі до горіхів. Викладіть масу на розігріту з маслом сковорідку (масла потрібно дві столові ложки). Остудіть, змішайте з кетчупом. Хліб, що залишився розмочіть в молоці. цибулю дрібно наріжте, обсмажте в олії. Додайте до фаршу цибулю, розмочений хліб (його віджимати не потрібно), вбийте яйце, посоліть і поперчіть. Добре вимісіть фарш і зробіть фрикадельки розміром не більше волоського горіха. Обваляйте в борошні, обсмажте в олії з усіх боків до рум'яної скоринки. Залийте соусом, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і залиште хвилин на десять. Гарнір вибирайте будь-який. | |
Просмотров: 574 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |