Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати фрикадельки в томатному соусі?
Соус ми будемо робити з готового кетчупу, бо готується ця страва дуже швидко. Потрібно тільки зробити котлетний фарш і обсмажити фрикадельки в маслі. Решта - справа п'яти хвилин.
Що знадобиться для приготування
500 грам яловичого фаршу
200 грам кетчупу з гоструватим смаком
Одна цибулина
Одна - дві часточки часнику
Чверть склянки чищених волоських горіхів
Чотири шматочки білого хліба
Половина склянки молока
Одне яйце
Дві столові ложки борошна
Рослинна олія
Сіль і перець за смаком
Приготування

Горіхи злегка підсушіть на сухій сковорідці, перекладіть в блендер і подрібніть практично в борошно. Розкришите скибочка хліба і часник пропустіть через прес. Додайте всі до горіхів. Викладіть масу на розігріту з маслом сковорідку (масла потрібно дві столові ложки). Остудіть, змішайте з кетчупом.

Хліб, що залишився розмочіть в молоці. цибулю дрібно наріжте, обсмажте в олії. Додайте до фаршу цибулю, розмочений хліб (його віджимати не потрібно), вбийте яйце, посоліть і поперчіть. Добре вимісіть фарш і зробіть фрикадельки розміром не більше волоського горіха. Обваляйте в борошні, обсмажте в олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
Залийте соусом, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Накрийте кришкою і залиште хвилин на десять. Гарнір вибирайте будь-який.
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, фрикадельки

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет тюльпанів"
Пончики з тертим шоколадом
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Коктейльне печиво
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: