Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати французькі тости з корицею і бананом?
Кориця і банан - це вже ознака смачної страви. Ці тости скоріше можна назвати тістечком - настільки ніжними вони виходять. Рецепт для дорослих з віскі або з лікером, якщо готуєте для дітей, то спиртне виключається.
Що знадобиться для приготування

Дві скибочки хліба
Половинка стиглого банана
Дві столові ложки молока
Одне яйце
Столова ложка цукру
Столова ложка лікеру, віскі (підійде будь міцний і ароматний алкоголь)
По щіпці кориці і ванільного цукру
Рослинне масло для смаження

Приготування

Банан ріжемо кільцями, розминаємо виделкою в пюре (краще якщо залишаться невеликі шматочки банана, в кашку його перетворювати не варто). Розкладаємо бананове пюре на обидва скибочки хліба, складаємо один до іншого, щоб начинка виявилася усередині.
Збиваємо яйце з молоком, вливаємо алкоголь, додаємо цукор, корицю, ванільний цукор. Опускаємо хліб у підготовлену просочення і даємо просочитися з усіх боків.
Обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. Розрізаємо на шматочки і подаємо з кавою, чаєм, медом і шматочками бананів.
Скибочки хліба повинні бути середньої товщини, товщі, ніж хліб для тостів.
Просмотров: 473
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, скибочки

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Пиріг-рулет з грибами
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Торт "Медовик"
Коктейльне печиво
Мармурове тістечко
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: