Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати французькі тости з корицею і бананом?
![]() Що знадобиться для приготування Дві скибочки хліба Половинка стиглого банана Дві столові ложки молока Одне яйце Столова ложка цукру Столова ложка лікеру, віскі (підійде будь міцний і ароматний алкоголь) По щіпці кориці і ванільного цукру Рослинне масло для смаження Приготування Банан ріжемо кільцями, розминаємо виделкою в пюре (краще якщо залишаться невеликі шматочки банана, в кашку його перетворювати не варто). Розкладаємо бананове пюре на обидва скибочки хліба, складаємо один до іншого, щоб начинка виявилася усередині. Збиваємо яйце з молоком, вливаємо алкоголь, додаємо цукор, корицю, ванільний цукор. Опускаємо хліб у підготовлену просочення і даємо просочитися з усіх боків. Обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки. Розрізаємо на шматочки і подаємо з кавою, чаєм, медом і шматочками бананів. Скибочки хліба повинні бути середньої товщини, товщі, ніж хліб для тостів. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |